بله بنده از روی تجربه کار با هر دو گفتم و vr600 رو پیشنهاد دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی سرعت وای فایش هم بیشتره و 2100 مگ هست در برابر 1200 مدل vr400
در مورد ورژن هم همون 3 رو تهیه کنید.
چیسپ مدیاتک جدید هست و قدرتمند (حتی از نظر قدرت پردازشی هم از مدل vr400 بهتره اونم ورژن 2ش برادکام بود و 3ش مدیاتک)
چون مدیاتک ورژن قدیمیاش چیپ های عالی نبودن اما جدیداش خیلی خوب هستن.
در ضمن قدرت نویز گیریشون خیلی بالاست.
در مورد اختلاف قیمت هم فک میکنم شما مدل بدون گارانتی یا با گارانتی شرکتی و نه اصلی vr400 رو با vr600 مقایسه کردید.
که بدون گارانتیش فقط 100 تومن از vr300 گرونتره.
اما مدل با گارانتیش اختلاف قیمتش خیلی نیست با vr600
شما مگه چن تومن هر کدوم رو قیمت کردید؟
راستی قابلیت فیبر نوری رو این مودم ها هیچکدوم ندارن و هر جایی که خوندین اشتباه نوشتن!
فیبر نوری کلا مدلاش فرق میکنه و تو ایران الان برند هواویش هست.
اما از VDSL اونم نسخه SUPER FAST پشتیبانی میکنن.
- - - Updated - - -
بله بنده از روی تجربه کار با هر دو گفتم و vr600 رو پیشنهاد دادم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی سرعت وای فایش هم بیشتره و 2100 مگ هست در برابر 1200 مدل vr400
در مورد ورژن هم همون 3 رو تهیه کنید.
چیسپ مدیاتک جدید هست و قدرتمند (حتی از نظر قدرت پردازشی هم از مدل vr400 بهتره اونم ورژن 2ش برادکام بود و 3ش مدیاتک)
چون مدیاتک ورژن قدیمیاش چیپ های عالی نبودن اما جدیداش خیلی خوب هستن.
در ضمن قدرت نویز گیریشون خیلی بالاست.
در مورد اختلاف قیمت هم فک میکنم شما مدل بدون گارانتی یا با گارانتی شرکتی و نه اصلی vr400 رو با vr600 مقایسه کردید.
که بدون گارانتیش فقط 100 تومن از vr300 گرونتره.
اما مدل با گارانتیش اختلاف قیمتش خیلی نیست با vr600
شما مگه چن تومن هر کدوم رو قیمت کردید؟
راستی قابلیت فیبر نوری رو این مودم ها هیچکدوم ندارن و هر جایی که خوندین اشتباه نوشتن!
فیبر نوری کلا مدلاش فرق میکنه و تو ایران الان برند هواویش هست.
اما از VDSL اونم نسخه SUPER FAST پشتیبانی میکنن.

Bookmarks