تشکر بعد مین من GA-Z97X-SOC هست گیگابایت SOC Force میشه دقیقا توی عکس مین مشخص کنید من کجاش باید این کارتو بزنم ؟ چون یکم اون لبه کارت با چیزی که فکر میکردم فرق داره
کاربر شهرسختافزار
تشکر بعد مین من GA-Z97X-SOC هست گیگابایت SOC Force میشه دقیقا توی عکس مین مشخص کنید من کجاش باید این کارتو بزنم ؟ چون یکم اون لبه کارت با چیزی که فکر میکردم فرق داره
|
|
روی هر کدوم از اسلات های pcie express روی بردشما قابل نصب هست . 16x , 4x فرقی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگر بتونید عکس مینو بگیرید و روش مشخص کنید ممنون میشم دوست عزیز (که روی کجا ها میشه نصب کرد با شکل)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک رو کجا نصب کردید . روی اسلات های خالی دیگه که شبیه اسلات گرافیک هستند میتونید نصب کنید بدون مشکل .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
صحیح .. توی اون دوتا سیاها نمیشه زد ؟ تا جایی که من قبلا سیستم داشتم توی گرافیک نمیزدیم و کلا یک چیزهای دیگه بود مثل همین سیاها .. الان به همین سیاه ها نمیشه زد؟ ( حس خوبی برای زدن به جاهای گرافیکی ندارم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به حس شما ربطی ندارد استانداردش pcie هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه عزیز اشتباه نکنین منظور من این بود که الان توی خود اسم کار هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TP-LINK TL-WDN3800 N600 Wireless Dual Band PCI Express Adapter
توی اسم نوشته PCI و من برای این سوال کردم که اون دو تا جای سیاه PCI هستن و اون نارنجی ها PCIE ... برای این پرسیدم که میشه توی سیاه ها زد یا نه ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks