سلام از تنظیمات صدا REALTEK عکس بگذارید . همینطور از پشت کیس و جک های صدا
AAA.png
hoshang2 (30-05-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوست عزیز
من عینا مثل عکسی که شما ارسال کردید بلندگوها را متصل کردم.
و جکهای صدا را با حالتهای متفاوت تست کردم و موفق نشدم.
20210528_102136.jpg
و بعدی :
2021-05-28_104604.png
من درایورهای مادربرد را قبلا نصب کرده بودم و در STARTTUP من آیکون REALTEK را نمی بینم و در START که جستجو می کنم REALTEK را نمی بینم
درایور را اپدیت شده از سایت سازنده بگیرید . چرا کنتلر صدا به صورت USB دیتکت شده . عجیبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور فعلی را حذف و درایور جدید را از سایت سازنده یا REALTEK دانلود و نصب کنید .تنظیمات دقیق از طریق کنترل پنل انویدیا انجام میشه .
hoshang2 (30-05-21)
کاربر شهرسختافزار
با سلام آقا امید
صبح شما بخیر
آقا امید من درایورهای مادربرد را دانلود کردم و باز دوباره نصب کردم
اما وقتی یک موزیک دانلود می کنم دو تا از بلند گوها کار می کند و اگر یک فایل موزیک 5.1 بگیرم تمامی بلندگوها کار می کنند.
حالا آقا امید اگر بخواهم 5 بلندگوها برای فایلهای 2 CHANNEL کار کنند چه کاری باید بکنم.
اما وقتی که در قسمت SOUND در CONTROL PANNEL تست می گیرم همه بلندگوها کار می کنند و مشکلی ندارد.
ممنونم که راهنمایی می کنید.
آخرین ویرایش توسط hoshang2 در تاریخ 30-05-21 انجام شده است
خوب مشکل حل شده است . مهم هم همین بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خروجی های صدا را باید تو برنامه های پخش فیلم و کنترل پنل REALTEK باید تنظیم کنید . مخصوصا تو پنل REALTEK
hoshang2 (11-08-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks