بهترین آنتی ویروس برای Nokia N73 که بتونه در برابر نفوض هر گونه ویروس ( قدیم و جدید ) به داخل گوشی جلو گیری کنه .
در کل بهترین آنتی ویروس به نظر شما چیست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بهترین آنتی ویروس برای Nokia N73 که بتونه در برابر نفوض هر گونه ویروس ( قدیم و جدید ) به داخل گوشی جلو گیری کنه .
در کل بهترین آنتی ویروس به نظر شما چیست ؟
|
|
با سلام و تبریک عید!
معروفترین چیز و Epidemic ترین (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) چیزی که به چشم میاد Kaspersky هست.
دانلود
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
Overclocker (21-09-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان دیگر اگر نظری دارند لطفا مطرح کنند .
عضو VIP شهرسختافزار
من خودم Symantec Norton روش نصب کردم و خیلی هم خوب جواب میده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (21-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها اين بالايي رو n95 هم جواب ميده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
علی جان حقیقتش من از این آنتی ویروس برای کامپیوتر استفاده کردم و خیلی مزخرف بود و انواع و اقسام ویروس ها به سیستمم نفوذ کرد و تمام اطلاعات من داشت نابود میشد که از وقتی ناد 32 رو دارم استفاده میکنم هیچ ویروسی نتونسته وارد بشه یا .... در کل این اگر مثل کامپیوترش باشه پس من نمیخوامش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن خودم Symantec Norton روش نصب کردم و خیلی هم خوب جواب میده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ناد32 برای موبایل هم هست ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
عید شما و تمام دوستان مبارک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام و تبریک عید!
معروفترین چیز و Epidemic ترین (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) چیزی که به چشم میاد Kaspersky هست.
تست شد آنتی ویروس جالبی به نظر میاد ولی 2 تا سوال دارم :
1 - سریال Active کردنش هم میدید ؟ و سریال ای که وارد میکنم تا کی Active هست ؟
2 - این آنتی ویروس نیاز به آپدیت داره ؟ اگر داره چطور باید آپدیت بشه چون توی منو اش فقط 3 گزینه بود : Activate و Inter Serial و Help .
عضو VIP شهرسختافزار
ویروس های موبایل کلا سر جمع 50 تا بیش تر نمیشن و نباید روی آنتی ویروس واسشون حساس بود !
بله ! مشکلی نداره !بچه ها اين بالايي رو n95 هم جواب ميده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (21-09-09), Overclocker (22-09-09)
کاربر شهرسختافزار
پس همین کاسپر هم از پسش بر میاد ؟
سریالش رو کسی نداره ؟؟
ممنونم علی .
عضو VIP شهرسختافزار
والا من Kaspersky هم نصب كردم ولي دهنم ... شد تا سريال واسش پيدا كنم !
چيزي كه واست پيدا كردم و كرك شده است :
Kaspersky Mobile Security 8.0.22 Beta
Kaspersky AntiVirus
جدیدترین ورژن آنتی ویروس معروف Kaspersky به صورت کرک شده برای شما دارندگان گوشی های سری 60 ویرایش سوم.
امکانات برنامه:
- اسکن سریع
- امکان اسکن به صورت فولدر به فولدر
- دارا بودن لیست سیاه و سفید برای Message های ورودی
- محافظت در برابر انواع Trojan، Virus و Theft
- دارای دیواره آتش شخصی - Firewall
- دارای Encryption و Parental control
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابل نصب بر روی گوشی های :
نوکیا : 5700/5320Xpress Music
6110/ 6120/ 6121/ 6210Navigator/ 6220/ 6290
N71/ N73/ N78/ N75/ N81/ N81 8GB/ N82
N92/ N93/ N93I/ N95/ N95 8GB/ N96
E50/ E51/ E65/ E66/ E71
سامسونگ : SGH-G810/ SGH-L870/ INNOV8 i8510
SGH-i520/ SGH-i450/ SGH-i550/ SGH-i560
ال جی : KT610/ KS10
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این برنامه کرک شده میباشد و برای فعال سازی احتیاج به اتصال به اینترنت ندارد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دانلود - 848 کیلوبایت | لینک کمکی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پسورد: www.p30download.com
Overclocker (22-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks