سلام دوستان ...
خیلی خوشحال شدم که دیدم دوستان تیم های دیگه هم در این تاپیک پست دادند تا جو بهتر و بهتر بشه ...
بالاخره ، گزارش گردهمایی روی سایت جدید شهر سخت افزار ( سایتی که طی روز های آتی یک معرفی رسمی خواهد شد و این روز ها دوران Beta خودش را میگذرونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
صحبت زیادی نیست ، من به شخصه به بچه های شهر سخت افزار تبریک میگم و همچنین اورکلاکینگ هیروز ؛ هیروز چون به هر حال برنده شد ، چون هر چند همون طوری که توی گزارش اشاره شده موافقت با تعویض کارت شهر سخت افزار نکردند و رفاقتی تر بود که این کار را میکردند اما کاری خلاف قوانین انجام ندادند ( البته اون عدم هماهنگی میتونست مسابقه را زکل خراب کنه چون دیگه کارت داده شده بود ) و به بچه های خودمون یعنی نیما و معین عزیز ، دوستان خوبم هم تبریک میگم چون واقعاً تلاش خیلی خوبی کردند و تمرینات خیلی خوبشون که حتی محدودیت نرم افزارGPUTweak هم نبود و میتونستند به راحتی نتیجه خوبی بگیرند خراب شد اما با ادامه دادن و حرکت پخته و قشنگشون در ادامه دادن و رقابت در بخش SuperPI واقعاً قدرتمندانه رقابت کردند ، من از طرف خودم و تیم مدیریت مجموعه شهر سخت افزار به این دو اورکلاکر خوبمون تبریک و خسته نباشید میگم ، واقعاً باعث افتخار شهر سخت افزار هست که همچین دوستان و اورکلاکر های خوبی درونش داریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما گزارش خدمت شما عزیزان :
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ev...oc-91-coverage
در این گزارش دلیل انصراف تیم لیون کامپیوتر و سایر حاشیه های مسابقه نیز کاور شده ...
شاد باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks