آره دارم.
اما مطمئنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آره دارم.
اما مطمئنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
تست کن پشیمون نمی شی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
اگه باشی تا 10 دقیقه دیگه خبرشو بهت میدم.
جایی نری الان میام.
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
هستیــــــــــــم ! ( تریپ چت روم دیگه! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
خب میبینم که کسی پا جلو نگذاشته بهتر دیدم خودم بیام و اعلام کنم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به شما هم میشه گفت اعضاء انجمن سخت افزار!!!!
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
سلام :
عماد جان اگر بخوام صحبت بالات رو بد برداشت کنم جوابت اینه :
بعضی مواقع بعضی آدمها کارایی میکنن که حتی متخصص اش هم نمیتونه درست کنه
بعد از کی تا حالا دیدی بشه بدونه دیدن مین نظر داد من اگر مین خودم بود تا حالا درستش کرده بودم حالا تو نتونستی تقصیر هیچکس جز خودت نیست
اگر هم بخوای با جنبه مثبت نگاه کنی
شرمنده که نتونستیم عزیز ولی مقصر خودتی همین و بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حالا چرا ناراحت میشی سید.لحنت چرا خشن میشه؟!ولی سید قبول کن که اگر خودت هم بودی نمی تونستی...امروز فرستادمش گارانتی بجاش p35-ds3l گرفتم...بازم از همه تشکر می کنم.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
آخه تو هم یکم مورد توی لحنت بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست خودم نیست یکم زود از کوره در میرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دل نگیر عزیز بند نافت گشیده میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ba arze salam va khaste nabashid.....mikhastam 1 motherboard begiram ke
1:rame ddr3 ro kamel support kone
2:beshe 2 ta karte gerafico rosh baham estefade kard
albate karte khodamam ati radeon hd3870 hastesh
zemnan geymate board ham bishtar az 150000 toman nabashe......va age momkene az asus...................
sharmande ke saretooono dard avordam rahnemaiem konid mamnoon misham.tnxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks