ifx 14 روی این برد به صورت راست چپ(شرقی غربی) جا میشه؟
آقا معین وارد نکردین از اینا؟
کاربر شهرسختافزار
ifx 14 روی این برد به صورت راست چپ(شرقی غربی) جا میشه؟
آقا معین وارد نکردین از اینا؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atabak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
شما می تونید این برد رو از شرکت تک دیتا تهیه کنید شماره تماس : 66490775
موفق باشید ایشا ا.. وقت شد IFX 14 رو هم روی برد برای شما تست می کنم
New Season
atabak (25-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام عزیز همونطور که در عکس مشاهده میکنید من تونستم IFX-14 رو روی برد فیکس کنم و با مشکلی رو برو نشدم به جز اینکه مجبورم از رمی استفاده کنم که ارتفاع اون از 4 سانت تجاوز نکنه سوال دیگه ای بود در خدمتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atabak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم اول که اون عکس رو دیدم تعجب کردم پیش خودم گفتم تا Corsair Dominator هست چرا رم دیگه پس به خاطر بلند بودن ارتفاع رم ها بوده .
باز هم به خاطر رکورد جهانی بچه ها با این مین تشکر میکنم باعث افتخار مملکت ماست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks