با سلام خدمت دوستان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام سوالاتی که شما دوست عزیز پرسیدین خیلی جالب و بسیار کار آمد و اطلاع دهنده برای دیگر افراد هستش.
سعی می کنم سوالات شما رو به صورت تکی جواب بدم که بیشتر مورد پسند قرار بگیره.
1- در اور کلاک های روزمره و به صورت معمول اصلان اورکلاک رو در حالت حداکثر قرار نمی دیم.(بخواطر همون دلایلی که خودتون گفتین)
)(جواب سوال3 و2- در باره ی هزینه ای که مثلا اضافی هستن اصلا اسن چنین نیست (نمی دونم کار شما) اما یه فردی که کار رندر رو انجام میدهد یا شرکت های نسبتا کوچیک.برای این گونه افراد مطمعنا بهترین و با ارزشترین چیز وقتی هست که برای رندر کردن سپری می کنند.و همیشه این رو مد نظر قرار بدین که اور کلاک بسیار کم باعث میشه گلوکاه های یک سیستم بر طرف بشه، به صورتی که نتنها به اندازهی اور کلاک بلکه در این گونه موارد به صورت تصاعدی کارایی افزایش خواهد داشت.
البته این رو اضافه کنم که کار هایی از قبیل: تبدیل فرمت های تصویری و صوتی، کار با برنامه های صوتی و تصویری (بعضی از محصولات ادبی)، انتقال اصلاعات و .... که مطمعن هستم، تعدادشون کم نیستن رو میشه به اون کرهایی اضافه کرد که در بالا ذکر کردم.
-------------------------------------------------
نکته: به نظر من شاید خود کار اور کلاک و افزایش فرکانس چیزی نباشه که خود به تنهایی با عث این همه کار بشه بلکه کار هایی که قبل از اورکلاک انجام می دهیم تا یک اورکلاک قابل قبول رو داشته باشیم معثر هستش.
-------------------------------------------------
بنده این رو عرض کنم که به شخصه توان گرفتن سیستم جدید رو در یک برهه از زمان رو نداشتم. ایا به نظر شما باید صبر می کردم تا پولم برسه و سیستم بگیرم؟
سیستم من soket 478 بود و اون قدر هم ارزش نداشت که بفروشمش، من بعد از این که وارد علم اورکلاک شدم تونستم جون تازه ای به این سیستمم بدم (بدون هیچ خرج اضافی) به صورتی که مطمعن هستم بازی need for speed undercover هنوز روی بیشتر سیستم های 775 اجرا نمیشه اما من با تعداد فریم 10 در رزلوشن 1024*768 بازی می کردم و تعجب دوستان رو جلب کرده بود.(هنوز هم داره برای دیگر اعضای خوانواده کار میده)
=========================
پینوشت: هر کسی نظر خواص خدش رو داره من هم نظر خودم رو گفتم و تجربه ای که داشتم.
و هیچ کس تا خود اون فرد نخواد نمی تونه نظر کس دیگرو تغیر بده.
=========================
در کل ببخشید که سرتون رو درد آوردم، اینارو نتنها برای شما بلکه برای تمام دوستانی که در این گونه سوالات سردر گم هستن گفتم.
هیچ وقت هم نمی گم اور کلاک بدون خطر هستش.

Bookmarks