For your PC :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Min 2048MB
Max 4096MB
For your PC :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Min 2048MB
Max 4096MB
DOMINATOR2 (13-03-08)
|
|
سلام ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعیتش اینه که افزایش مقدار پیش فرض Virtual Memory واقعا تاثیری توی Performance نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر کنم اگه این کارو یعنی افزایش V.M رو به خود ویندوز بسپاریم بهتره . چون هر وقت V.M کم بیاد خود ویندوز مقدار بیشتری رو به V.M اختصاص میده .
مدیریت V.M یکی از کارای مهم Windows هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
کاربر شهرسختافزار
سلام ! ممنونم اقا ! اما مقاديري كه شما گفتيد ! بعنوان مقادير پيش فرض در ويندوزم بودند و من اونارو به min 2048 و max 8192 تغيير دادم ! ايا ايرادي داره ؟ ايا هر چي بيشتر باشه بهتره ؟ بهترين مقادير براي سيستم من چيه ؟ با تشكر از توجه شما دوستان و اساتيد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HamidFULL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOMINATOR2 در تاریخ 13-03-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks