مادربردم abit ab9 و cpu e6420 با فرکانس پایه 2.13
مینم اجازه تغییر مولتی نمی ده فرکانس رو هم وقتی تا 2.5 میارم بالا موسم چشمک میزنه و سیستم بالا نمیاد تا وقتی که بایوس ریست نشه!
دلیلش چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
مادربردم abit ab9 و cpu e6420 با فرکانس پایه 2.13
مینم اجازه تغییر مولتی نمی ده فرکانس رو هم وقتی تا 2.5 میارم بالا موسم چشمک میزنه و سیستم بالا نمیاد تا وقتی که بایوس ریست نشه!
دلیلش چیه ؟
|
|
در این مواقع باید ولتاژ بدید به cpu
کاربر شهرسختافزار
ولتاژ روی چقدر خوبه؟
ولتاژ حداکثر تست کردم تا 1.75 بود !چیکار کنم؟
باید از حداقل و پله به پله ولتاژ رو ببرید بالا . ازحداقل ولتاژ استفاده کنید .
itkh (17-08-09)
کاربر شهرسختافزار
fsb رو تا 300 بردم ولتاژ هم رو 1.38ولته وقتی با برنامه intel burn test دارم تست میگیرم بعد 2 دقیقه سیستم ریست میشه
هم تو xp sp3 هم تو 7!
دلیلش چیه؟
HWBOT Crew
دوست عزیز می تونید از تبهای CpuZ عکس بگیرید و آپلود کنید...؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط itkh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تب Cpu و Mainboard و Memory و SPD...
برای پردازنده ولتاژ 1.4v رو تست کنید...
اگر مشکل برطرف نشد! احتمالا فرکانس کاری رمها بالاست و باید ضریب رم رو کاهش بدید...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بايوس رو اپ ديت كنيد . با برنامه coretemp درجه حرارت رو چك كميد . پاور سيستمت چيه مواردي كه علي جان هم گفتند انجام بده .
itkh (17-08-09)
کاربر شهرسختافزار
پاورم 400w acbel هستش خوبه؟یا کمه؟
مشکلم وقتی fsb رم ها رو آوردم رو 667 دیگه ریست نشد!رمهام 2 تا 512 patriot 800 و یکی دیگه هم یک گیگ patriot 800 !دلیلش چی می تونه باشه؟چیکار کنم؟
مرسی از کمکتون
میتونه از رم هم باشه .
کاربر شهرسختافزار
چه مشکلی تو رم هست بخاطر ترکیب بی نظم رم ها یا به خاطر اینکه رم ضعیفیه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks