میتونه از پاورتون باشه ...
پاورتون 20 پینی هست درسته ؟
Administrator
میتونه از پاورتون باشه ...
پاورتون 20 پینی هست درسته ؟
|
|
ممنون از جوابتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله هم مین 20 پینه و هم پاور
در کل این tvm ها چجور هستند
راستی اگر میشه در مورد نصب هارد جدید راهنمایی کنید آیا این پاور میکشه یه سیم اضافه وصل کنم !!
اگر الان مشکل از کمبود توان پاور باشه که سیم کشیدن و اضافه کردن وسایل جانبی به اون ضرر که ناره هیچ خطرناک هم هست!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در حالت کلی اگر توان پاور زیاد باشه و از همه توانش استفاده نشه (مثلا 600 وات باشه و 300 واتش استفاده بشه) میشه 20 پینی رو 24 پینی کر و کابل برق SATA و IDE و ... بهش اضافه کرد
بذارین همین جا بگم که این کار شدنیه!!! نه بیشتر نه کمتر!!! و اینکه بعدا چه خواهد شد الله اعلم!!! ولی به احتمال زیاد مشکلی پیدا نمیکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اولش شما گفتی CPU باس 533 هست و گفتی Presscot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Presscot ها که همه باس 800 هستن؟ بالاخره چیه این CPU ؟
آخرین ویرایش توسط Dark Devil در تاریخ 13-04-07 انجام شده است
دوست من پریسکات ها هم باس 533 دارن میخوای با cpu-z بهتون ثابت کنم !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن اگر از پاور نیست پس مشکل کجاست این پاور من چقدر میکشه ؟؟؟
Administrator
آره شایان جان ، Presscotها با FSB 533MHz هم داریم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks