بعید میدونم مشکل از مین باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ویستا امتحان کرده اید ؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان من همه درایور ها +بایوس مین رو آپدیت کردم اما بازم درست نشد!احتمال داره که مشکل از مین باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
بعید میدونم مشکل از مین باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ویستا امتحان کرده اید ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه متاسفانه هنوز با ویستا تست نکردم!احتمال داره مشکل از ایکس پی باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
شاید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ویستا اگه چک میکردید مشخص میشد که از سیستم هست یا ویندوز
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی هاتون!چشم با ویستا هم چک می کنم نتیجه رو اعلام می کنم بهتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
ba salam!bebakhshid ke farsi tipe nemikonam amma fonte farsi roo windows nadaram!
man moshkelam ba standbye hal shod ,a to vista be rahati system ro standbye mikonam amma ye moshkele jadid to vista daram!
man vakhti mikham chipsete maibnboardam ro nasb konam dige win bala nemiad va hamoon safhe abi(safhe marg)miad!lotfan komak konid!
mainborad:MSI k9n ultra
از درایور های جدید استفاده کنید. . با مراجعه به سایت مین درایور ویستا را دانلود کنید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks