مطمئن باش که CPU-Z هیچ وقت اشتباه نمی کنه.
امکان داره رم هات این فرکانس ها رو ساپورت نکنه.
سلام،
قضیه چیه؟! من خودم موندم!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من توی BIOS تایمینگو 5-3-4-4 تنظیم کردم !!!!!
جالبیش اینه که Bank Cycle Time رو هم 24 تنظیم کردم که اینجا 26 نشون میده!!!!!
یکی بگه مشکل کار کجاس؟! در ضمن ولتاژ هم 2.1 هستش.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینکه RAM ساپورت میکنه مطمئنم. اصولا این مدل G.Skill روی ولتاژ 2.1 تایمینگش 5-3-4-4هستش!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجوریام نیست ... خیلی وقتا مقادیری که نشون میده با نرم افزار های دیگه مثه EasyTune تفاوت داره ... حتی ورژن های مختلف CPU-Z هم مقادیر بعضی از ایتم های سیستم رو با اختلاف نشون میدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
این اعداد و ارقام کاملا درسته و هیچگونه اشتباهی درش نیست. بالاخره باید یک راه حل براش پیدا کنم!
مشکل حل شد و فقط مساله Update کردن BIOS بود. ورژن جدیدشو فلش کردم و درست شد!
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر در مورد اوورکلاک رم ها توضیح بده ممنون میشم
عضو VIP شهرسختافزار
برو تو بخش: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اورکلاک پردازنده و رماگر در مورد اوورکلاک رم ها توضیح بده ممنون میشم
عضو VIP شهرسختافزار
عزیزان همون طوری که این سوال قبلا هم مطرح شده بود
cpu-z فرکانس و ولتا× واقعی چیپ های حافظه را می خواند به دلیل ماهیت ما×ول های حافظه ddr2 که در هر کلاک در دو جهت به تبادل اطلاعات میپردازند فرکانس موثر دو برابر فرکانس واقعی است بنابر این نه مشکل از رم های شماست نه ربطی به bios مادربوردتون داره نه cpu-z مشکل داره
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks