حالا چرا متاسفانه ؟ :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید نیما جان . سیستم هایی که داره رندر می کنه و مشکل نداشته ملاک پایداری نیست. حتی بروز یک خطا بعد از بیش از 12 ساعت تست Prime هم ناپایداری نامیده میشه.
شاید مشکلی بوده و به شما ارجاع داده نشده ؟
خدمتت گفتم که داریم بحث کلی می کنیم ... فکر می کنی تو بازار ایران چند نفر هستن که بچ نامبر رو متوجه می شن ؟ یا چند نفر می تونن این بچ نامبر ها رو گیر بیارن ؟
در تست پایداری اورکلاک باید تست سنگین و به صورت بی وقفه به پردازنده اعمال بشه. حتی الگوریتمی Thread هایی که پردازنده در حال پردازش اون هاست هم کاملا محسوس دخیل هست تو این امر.افزایش جریان رو هم از روی آمپر متر دیجیتالی نگاه کردم که ماکزیمم پیک مصرف سیستم در زمان تست cinebench قبل و بعد از آورکلاک 0.06 آمپر تفاوت داشت
از طرف دیگه به احتمال زیاد یه جای مونیتورینگ شما مشکل داره . یا به صورت Single Thread این تست انجام شده ... در واقع اگر اینطوری باشه شما اصلا چرا برای خرید کولر هزینه می کنید ؟ اینطوری که شما می گید اگر افزایش توان مصرفی ایجاد شده به دلیل افزایش QPI و ...... رو در نظر بگیریم اصلا نباید از پردازنده حرارت بیشتری متصاعد بشه ! در نتیجه کولر استوک کاملا از پس دفع حرارت بر میاد .
این رو همیشه مد نظرت داشته باش که اورکلاک یک علم نیست ! بیشتر میشه به عنوان یک Fun بهش نگاه کرد . اگر هم به عنوان یک سرگرمی علمی بهش نگاه کنیم زیر مجموعه علم الکترونیک قرار می گیره. ولی واژه "علم اورکلاک" از نظر شخص بنده وجود خارجی نداره ! :دیاگر علم آورکلاک وجود داشته باشه (که موضوع اصلی این تاپیکه) پردازنده Extreme Edition با پردازنده معمولی روی ایر تقریبا به یک میزان آورکلاک میشن و این سیستم خنک کننده هستش که محدودیت ایجاد میکنه نه مولتیپل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در وحله دوم منظور بنده کارایی بهتر سری Extreme Edition نبود . منظور بنده قیمتی بود که کمپانی اینتل براش تعیین می کنه. در واقع این پرازنده ها به دلایل عدیده ای Extreme Edition می شن و چنین قیمتی براشون تعیین میشه. ( خواستی در موردش صحبت می کنیم )
بحث اصلی همینه. من می خوام ابعاد مختلف این بحث رو باز تر کنم تا بشه در موردش تصمیم گرفت. وقتی این مثالی که شما در موردش صحبت می کنی ابعادش مشخص نیست و فقط میشه موردی درباره اش صحبت کرد به نظرت می تونه در حد و اندازه پروژه دانشگاهی باشه ؟مهدی جان شما استاد بنده هستید ولی اگر اشتباه نکنم این دوستمون میخواد یه طرحی رد کنه یه وامی ....... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشون نیاز به یک سری مثال قابل عرضه داره به همین دلیل بنده دارم بحث رو به صورت موردی پیش میبرم

Bookmarks