برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 03-11-09 انجام شده است
A-Ahmadi (09-05-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظریه شما کاملا رد میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یکم بیشتر تحقیق کنید این بحث قبلا هم مطرح شد و رد شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
همانطور که امیر گفت ، گفته های شما تایید نمیشه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر شما درباره رکورد جهانی فرکانس اعمال شده به سیلیکون چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
validation link
این رکورد توسط یه گروه ایتالیایی به نام (( ThuG OC Team )) با مین بورد ASUS Commando و کولینگ نیتروژن مایع (LN2 ) زده شده !
بنده که هر وقت با این فرکانس ( 8179MHZ ) فکر میکنم ، مو به تنم سیخ میشه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 09-05-08 انجام شده است
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بله ......
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 03-11-09 انجام شده است علت: غلت املایی
کاربر شهرسختافزار
دوست من بله اون كه تا 3800 براي كار هاي عادي درست و كساي كه واتر كولينگ هم دازند تابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4500 هم اشكال زيادي ايجاد نمي كنه ولي اين دوستمون كه تست با نيتروژن هم گذاشتند فقط
مي خواستند بگن كه ركورد دنيا در اين حدوده بعد اين كه ديگه شما مي گيد 10000 ghz وقتي
آخرين حد دنيا ركوردش 8000 است شما چطور مي خواهيد تا 10000 اوور كنين در ضورتي كه ديگه حد نهاي اين تست ها همين قدر است تازه به مدل cpu
شما و نوع كيفيت cpu و كد هاي درج شده روي آن براي تخمين زدن اوور هم مهم است..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (10-05-08), ripek (30-01-10), vandelin (09-05-09)
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز ، حالا چرا بحث داره داغ میشه شما عصبانی میشی ؟!!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ضمنا محترم درسته !! نه مهترم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جهت اطلاع عرض میکنم :
اون رکوردی که دیدی فقط ، با یه مین بورد حرفه ای و یه کولینگ نیتروژن و RAM DDR3 به دست نیومده !!!!
1 - یک سال و سه ماه پیش که این رکورد زده شده ، اصلآ RAM DDR3 وجود خارجی داشته به نظر شما ؟!؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - شما تصور کردی ، طرف نشسته پشت سیستم و SETUP رو اجرا کرده و فرکانس و ولتاژ رو برده بالا که شما هم این کار به همین راحتی انجام بدی ؟!!!!؟!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای این کار انواع مدهای مختلف ، از جمله ، CPU Moding , mainboard volt moding و ...... انواع Mode های مختلف انجام شده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=======================================
این کل پستی که شما نظریه خودتون رو مطرح کردید:بهد گفتم که تا 3800 ضرر واسش نداره چون با فن استوک و.. کار میکه دمای زیادی دفع نمیکنه فنش و 3800 هم
گرمای زیادی ایجاد نمیکنه
معمولا اور به فرکانس بستگی داره یعنی:
اگر یک cpu را از 1000 mhz بیشتر اور کن سیستم بوت نمیشه بازم بوت نشدن به رم هم بستگی داره
در کل اگر اور میخوای بکنی باید cpu ضعیف بخری و نهایتا تا 3800mhz اور کنی
خود اینتل گفته که ما تا 3800 پیش رفتیم بدون مشکل از 3800 به بالا هنگ گرما سوختن !!!!!!!
این اور کردن تا این هد ضرر هم نداره
چون خود اینتل cpu های 2000 تا 3800 را با اور میسازه
یعنی یه 2000 mp هست: مثلا 2 و 3800 هست مثلا 8
دیگه باید کل قضیه آمده باشه دستتون
کجا حرفی از فن استوک و کلآ از کولینگ زده شد ؟!
.
.
....
......
I M A N (10-05-08), Labyrinth (10-05-08), PCminister (10-05-08), reza.amd (16-11-10), ripek (30-01-10)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخوب لازم شد من دست به منطق ببرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببین یک 2180 بهت میدم شما برای من تا 3.8 اور کن خوبه دوست من ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم به شخصه این امر رو انجام دادم و خیلی راحت می تونم بگم این رو حد رو با کولر نمیشه پایدار کرد چه برسه به فن استوک پس میبینید خیلی راحت حرف پرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن اور کردن هر پردازنده محدودیتی داره نمونه همین 2180 که اگر شما تونستی تا 4.2 برید من به شما جایزه میدم
بعلاوه اور کردن توی FSB هم تاثیر میگدارد پس بازم برای دلیل سوم حرف شما رد میشه
دلیل چهارم هیچ وقت شرکت سازنده نمییاد با اور کردن پردازنده رو بفروشه چون یکی مثل خود من تات اور کردنه اگر حرف شما درست باشه یک سی پی یو مثل 8500 باید منفجر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل پنجم وقتی پردازنده رو به میزان 1 گیگاهرتز اور کنی ولتاژ مصرفیش میره بالا ولی توی سی پی یو هایی بالا و پایین هیچ فرق ولتاژی وجود نداره تازه بالایی ها کم تر مصرف میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگم بازم در کل این نظریه کاملا رد شد
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 10-05-08 انجام شده است
Mahdi_Moosavi (10-05-08), ripek (30-01-10)
ببخشید فرق 955 با 965 چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا خیلی مدل های دیگه مثل 925 و...
این ها فقط توی ضریب با هم تفاوت دارند
از مدلهای دیگه خبر ندارم ولی میدونم 955 بدون افزایش ولتاژ از 3.2 به 3.8 میره بنابر این تو حرارتش خیلی کم تاثیر داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks