[COLOR=Red][B]

خوب لازم شد من دست به منطق ببرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببین یک 2180 بهت میدم شما برای من تا 3.8 اور کن خوبه دوست من ؟!

من خودم به شخصه این امر رو انجام دادم و خیلی راحت می تونم بگم این رو حد رو با کولر نمیشه پایدار کرد چه برسه به فن استوک پس میبینید خیلی راحت حرف پرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در ضمن اور کردن هر پردازنده محدودیتی داره نمونه همین 2180 که اگر شما تونستی تا 4.2 برید من به شما جایزه میدم

بعلاوه اور کردن توی FSB هم تاثیر میگدارد پس بازم برای دلیل سوم حرف شما رد میشه

دلیل چهارم هیچ وقت شرکت سازنده نمییاد با اور کردن پردازنده رو بفروشه چون یکی مثل خود من تات اور کردنه اگر حرف شما درست باشه یک سی پی یو مثل 8500 باید منفجر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دلیل پنجم وقتی پردازنده رو به میزان 1 گیگاهرتز اور کنی ولتاژ مصرفیش میره بالا ولی توی سی پی یو هایی بالا و پایین هیچ فرق ولتاژی وجود نداره تازه بالایی ها کم تر مصرف میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بگم بازم در کل این نظریه کاملا رد شد

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید فرق 955 با 965 چیه؟
یا خیلی مدل های دیگه مثل 925 و...
این ها فقط توی ضریب با هم تفاوت دارند
از مدلهای دیگه خبر ندارم ولی میدونم 955 بدون افزایش ولتاژ از 3.2 به 3.8 میره بنابر این تو حرارتش خیلی کم تاثیر داره