سلاماز دوستان يه سوال در همين باره داشتم
براي مثال مين كه در گزينه هاي بايوس قسمت fsb تا گزينه 500 داشته باشه
مي شه گفت اين مادر برد يك مادر برد اوركلاك هست ؟
اين سوال رو جواب بدين تا سوال بعدي كه شديدا وابسته به جواب اين سوال هست رو مطرح كنم
صرفا نه اینکه یه بورد قابلیت تنظیم fsb تا 500 رو داشته باشه , بشه گفت برای اورکلاکه . اوا باید منظور از اورکلاک رو در نظر داشت که چیه ؟ خیلی از بورد های معمولی مثل p31 گیگا محدودیت اسمی تو تنظیم fsb ندارن ولی این مقادیر تقریبا ناکارا هستن و به این موضوع که قصد شما از اورکلاک چیه بر میگرده .
ضمن اینکه موجد بودن فاکتور های بسیار دیگه ای در بایوس به این امر مربوط میشه مثل تنظیمات clock skew که ممکنه یه بورد قابلیت تنظیم fsb تا 600 رو هم داشته باشه اما حتی امان تغییر همین فاکتور رو هم نداشته باشه .
یا نکته دیگه مثلا مقدار تنظیمات ولتاژ هاست , مثلا برای همون بورد گیگا امکان تنظیم ولتاژ پردازنده با مقادیر 0.25 هست ولی این روند تا مقدار 1.6 ولت هست و بعد از اون تنها گزینه های 1.8 وتل و به ترتیب با مقادیر 0.1 در اختیار قرار میگره که نشون دهنده این موضعه که این بورد برای اورکلاک سنگین نیست .
البته معمولا هم بورد های midrange به بالا اکثرا دارای تنظیمات مورد نیز هستن و اینجا بیشتر صحبت بین سیاست تولید بکار رفته در تولید یه بورد که مثلا در بورد dfi یا فاکسکان تنظیمات بسیرای برای تغییر دستی موجوده .
در کل به نظرم یک بورد بیشتر نسبت به انتظار یا استفاده ای که ازش میشه باید گفت که بورد اورکلاک هست یا نه.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks