1- اول از همه عرض کنم خدمتون که برای واترکولینگ همون طور که عماد جان هم گفت نیازی به عایق کاری نیست اما اگر منظورتون واترچیلینگ و دمای حدود -10 بوده استفاده از یک فوم برای جلوگیری از رسیدن سرما به بورد و عایق کاری خود بلاک برای جلوگیری از برفک زدن سطح بلاک کافیه
2- ولی در کار با نیتروژن مایع قضیه فرق میکنه چون این یک کار 24/7 نیست و فقط برای ثبت رکورد هست پس با یک ترفند مقطعی اگه این مشکل حل بشه کافیه
اما راه حل :
معمولا تو این کار خود کانتینر بسیار دقیق عایق بندی میشه به طوری که فقط قسمتی که باید به جسم داغ (CPU یا GPU ) بچسبه بیرون میمونه عایق بندیشم از چندلایه فوم و روکش های پلاستیکی و .... که کلا ابتکاریه و از چیزایی که دم دستتونه میتونین استفاده کنین
ولی برای مادربورد کافیه اطراف CPU که محل قرار گیری کانتینر و سطح آزادش که سرمای زیادی داره هست رو با همون ماده ای که عمادجان گفتند یا المنت های گرمایی( که من خودم نتونستم پیدا کنم) عایق کاری بشه و در آخر برای صدمه های کمتر خود مادربورد رو توی یک روکشی میذارند که در مورد جنسش هنوز اطلاعی ندارم ولی به نظر پلاستیکی ساده ولی با قطر زیاد (حدودا 2 میلی متر) میومد
اگر فرصت کنم یکسری عکس هم براتون میذارم بعدا
موفق باشید

Bookmarks