از راهنمايي ها تو بي نهايت متشكرم
من از كجا ميتونم بفهمم كارت تا چند درجه مي تونه حمل كنه؟
Printable View
از راهنمايي ها تو بي نهايت متشكرم
من از كجا ميتونم بفهمم كارت تا چند درجه مي تونه حمل كنه؟
دقیق یادم نمیاد ولی گمونم تا 89 درجه رو میتونه تا 5 دقیقه تحمل کنه ولی درچه حرارت استاندارد برای کارت های رده میانه و پایین حدودا 68 درجه هست در حالت لود و در سری های بالاتر حدودا 76 اینا استنقل قول:
شما کارتت باید در بدترین حالت دماش 69 بشه که با یک فن 2 هزار تومانی هم میشه خنکش کرد و نیازی به هزینه بیشتر نیست
سوالی داشتی در خدمتم
:give_rose:
سلام :
امیر درست میگه ، کارت گرافیکت ارزش این رو نداره که بخواهی هزینه کنی ...
چون این فن ها در کمترین حالت زیر 40 هزار تومان نیستند .
شما همون فن 8 سانتی رو بخر و ببند روش ، مطمئن باش مشکلت حل میشه ...
کلا کارت های سایلنت در بدترین شرایط دماشون بالاتر از 90 درجه نمی ره حواستون باشه اون قطعه ای که
استفاده می کنید ساخت ما که نیست ! :1. (38): پس حتما شرکت یک چیزی می دونست و فن نزاشته ...
ما برای بالا بردن عمر قطعه ، اون فن رو میزاریم .
در آخر باز اگر مصمم بودید برای خرید کولینگ بودید ، کافیست پیغام بزارید تا آدرس همه این کاره ها رو بهتون بدم !
بدلیل این که برای اون ها مجانی تو سایت تبلیغ نشه ، نمی تونم این جا آدرس بدم :11():
موفق باشید ...:1. (5):
کی گفته نمیره ؟ بشتر از 90 مال من در کمتر از 10 دقیقه به 102 رسوندم ! بیشتر هم میرفت ترسیدم ترمز گرفتم !
سلام :
ببخشید حالا ، چرا می زنی ! :1. (38):
شما با برنامه ATI Tools تست بگیر ببین انتهای حرارت گرافیکت چقدر هست ...
اگر سوخت بیا من پولش رو بهت می دم ، من می گم سایلنت ها بدلیل ساختار چیپشون تحمل گرمای
زیاد رو دارند ...
در نظر داشته باشید کمپانی این کارت ها رو برای مردم سیبری که تولید نکرده برای کل جهان و هر آب و هوا
و شرایطی تولید کرده و تست شده بدست ما می رسه ؛ مگر اینکه یک ایرانی تو کمپانی کاره ای باشه !!! :1. (38):
و قطعات تست نشده بیاد بیرون !
من زدم ؟!!!!!!؟؟
با همین ATI Tools تستش کردم 102 درجه GPU Z هم همینو نشون میداد منم میدونم تحملشون بالاست ولی فکر کنم یه ایرانی توی بخش کنترل کیفیت ان ویدیا کار میکنه ! :1. (27):
دمای کارت به خیلی عوامل ربط داره که خمیر ، کولینگ ، تهویه کیس و در آخر خود چیپ ست ربط داره
شما یک فن قوی استفاده کنید کارتون رو راه میندازه و دما بیشتر از 65 اینا نمیشه
الان دما در حالت عادی 46 و در لود 100 60 بیشتر نمیشه اون موقعه اور کرده بودم و در کیس باز بود و فنی که خودم روی در کیس براش تعبیه کرده بودم کارت رو خنک نمی کرد.
شما درست می گید هر سی پی یو توان کاری خودش رو تا یک دمایی دارید سی پی یو e8500 تا -96 درجه coldbug نمی شه اما خوب در لود ما دمای -120 درجه هم شده بره سیستم تو 775 این طوری هست و در core i7 دما ها متفاوت هست و تفاوت زیادی می کنه بعدشم هم الکترون هنگامی یخ می زنه که دما به -256 درجه برسه یا همون کلوین موفق و پیروز باشید با تشکر فراوان از destiny عزیز لازم دونستم که تشکر کنم و این ها رو برای کامل کردن بحث ایشون گفتم با کمال احترامنقل قول:
:hello::hello:
در كل من اميد وار باشم كه با اور اين كترت مي تونم فريم بيشتر تو با زي بگيرم يا ...........؟
در ضمنن من فن هم گرفتم چه جوري سواره كارت كنم ؟
در ضمن مادر برد من Gigabyte GA-M56S-S3 همونطور كه مي دونيد كه پل شمالي و و جنوبي يكي شده من از اين فن كوچيك ها گرفتم براش هينا سوكتش به كجا مي خوره چه جوري سواره كنم رو پل ؟
شرمنده روم سيا اين سوال اخر نظر شما در مورد مادر برد چيه براي اور cpu و ram جواب ميده يا نه ؟
اگه خواستين بگيد هم از مادربرد عكس بزارم هم از فن ها هم از كارت ؟
در كل خيلي دوستون دارم بچه هاي با معرفتي هستين كه به ما آماتور ها راهنمايي هاي لازم رو مي كنيد:give_rose::merci: پيروز باشيد