پاسخ: سوالي كه همه بايد جواب بدن
فقط يه چيزي هر كي هر چي راهنمايي بلد بگه
من همين الان داشتم pes 2009 بازي مي كردم( باجزييات بالا) گفتم بزار دما Gpu هم كنترل كنم و ديدم gpu بعد 20 دقيقه به دما 85 درجه مي رسه و ثابت مي شه
حالا من اگه انو اور كنم كه مي تركه تازه من مي خوام با اور فريم بيشتر بگيرم تو بازيا (يعني اور دراز مدت) با اين وضع اگه اور شه دما تا 120 هم ميره من چيكار كنم
در ضمن كارت من asus en8500gt magic silente
و اينم بگم كه هميشه در كيسه بازه من با همين وضعيت 1 ساله دارم بازي مي كنم حالا كه كارت كم فريم مي ده(و بازي هاي شاخ) چي كار كنم يه راه جلو پام بزارين فريم بيشتر بگيرم با اور در كل سپاس گذارم
نقل قول:
در ضمن كارت من asus en8500gt magic silente
م
سلام :
اول !!! :1. (27):
دوم بابا این بدبخت سایلنت هست و فاقد فن !
رحم بهش کن !
من هم کارت گرافیکم سایلنت است ولی اولین باری که باهاش بازی اجرا کردم متوجه شدم
دماش رسیده به 85 ...
تصمیم کبری گرفتم و روش یک فن نصب کردم و الان بجای این که دماش روی 85 باشه 48 است و
در نهایت 50 و بالاتر نمی ره ...
خرجش هم 2 هزار تومان هست و یک فن 8 سانتی ...
جهتش هم بهتره روی هیت سینک بدمه نه بکشه ...
چون من تست کردم و در این حالت بازده بهتری داره
اولا باز گذاشتن در کیس اشتباه هست منم از همین کارت شما دارم در کیس قبلیم چون کیس رو از بغل سوراخ کرده بودم ! و فن گذاشته بودم که مستقیم هوا رو از بیرون میزد روی کارت گرافیک دمای کارت بین 45 در حالت عادی و 60 در حالت لود 100 درصد و اور کالاک و لود 100 درصد از 75 تجاوز نمی کرد . الانم با کیس جدید گرین دما فقط 5 تا نهایت 7 درجه از کیس قبلی بالاتره .
نقل قول:
اولا باز گذاشتن در کیس اشتباه هست منم از همین کارت شما دارم در کیس قبلیم چون کیس رو از بغل سوراخ کرده بودم ! و فن گذاشته بودم که مستقیم هوا رو از بیرون میزد روی کارت گرافیک دمای کارت بین 45 در حالت عادی و 60 در حالت لود 100 درصد و اور کالاک و لود 100 درصد از 75 تجاوز نمی کرد . الانم با کیس جدید گرین دما فقط 5 تا نهایت 7 درجه از کیس قبلی بالاتره .
عزیز دل کیس با کیس فرق داره :yes: همیشه بستن در کیس خوب نیست این هم که میگن جریان هوا ... همش دروغه وقتی کیس درش بسته باشه هوای خنکی که در داخل کیس هست بعد از مدتی گرم میشه فرقی هم نمیکنه که فن روی در کیس باشه در هر دو حالت به اندازه وقتی که در کیس بازه هوا رد و بدل نمیشه
البته به کیس هم ربط داره که چقدر فضا میان قطعات باشه برای تهویه هرچقدر بزرگتر نیاز به بازگذاشتن در کمتر
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید
:give_rose:
با ارز پوزش 1 روز نتونستم بيام:1041:
در ضمن كارت من در حالت بي كاري دماش رو 60 هست:1. (28):
حالا اگه من فن دور بالا بزارم به نظر شما از فركانس459(deffult core)و400( defulte memory) چقدر مي تونم بيشتر اور كنم ؟
و با بهترين كولري كه با 60-70 مي شه واسش تهييه كرد اين فركانس ها رو تا چه حد مي شه اور كرد؟
ديگه روم سيا اين سوال اخره با توجه به اينكه اين كارت ما Silente يه كولر خوب بگيد من بگيرم؟
اينم لينك كارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مرسي پيروز باشيد
نقل قول:
حالا اگه من فن دور بالا بزارم به نظر شما از فركانس459(deffult core)و400( defulte memory) چقدر مي تونم بيشتر اور كنم ؟
ديگه روم سيا اين سوال اخره با توجه به اينكه اين كارت ما Silente يه كولر خوب بگيد من بگيرم؟
سلام :
اول این عکس رو ببین ، کارت خودم در حالت اور پایدار :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم دو مدل فن گرافیک :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته مدل ها تو بازار فراوان یافت می شه ، فقط باید اسکناس داشته باشی ! :1. (38):
سلام :
فکر کنم بهترین فنی که برای کارت گرافیک توی بازار باشه همینه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
که البته کمپانی برای مدل های زیر تایید کرده :
nVIDIA 9800 GTX/GT
nVIDIA 9600 GSO/FT
nVIDIA 8800 GT/GTS/GTX/Ultra
nVIDIA 7900 GS/GTX
nVIDIA 7800 GS/GT/GTX
nVIDIA 6800 GS/GT
ATi HD4870
ATi HD4850
ATi HD4830
ATi HD3870
ATi HD3850
ATi X1950 PRO/XT/XTX
ATi X1900 GT/XT/XTX
ATi X1800 GTO/XL/XT
مي توني تو تهران آدرس بدي حاجي؟
مي خواستم بدونم تا حالا مغازه ديدي كه تو كار خنك كننده باشه ؟
با تشكر
پيروز باشيد
همون کارت رو من اور کردم و در کیس رو باز کردم کیس قبلی کاملا شلوغ بود کلی کابل + هر 2 تا PCI اشغال بود مودم و کارت TV و بین گرافیک و مودم 2 سانت فاصله من به رکورد دمای 102 درجه سانتی گراد رسیدم در حالت لود 100 درصد .
در ضمن فن پشت کیس رو من کاملا جلوش رو برش دادم فن 8 سانتی بود که هیچ مانعی جلوی هوای خروجی نداشته باشه و واقعا هم خیلی عالی هوا رو بیرون میکشید بعدا عکساش رو میزارم .
نقل قول:
مي توني تو تهران آدرس بدي حاجي؟
مي خواستم بدونم تا حالا مغازه ديدي كه تو كار خنك كننده باشه ؟
با تشكر
پيروز باشيد
پاساژ ایران ، طبقه همکف ، سبز سیستم :give_rose: