ببخشید من دیروز اومد جواب بدم ، پیش خودم حساب کردم دیدم انقدر اساتید این جا داریم که من نتونستم اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اجازه رو به خودم بدهم و پست بزارم ...
اول آمار بگیر ببین شرکت تا چه دمایی رو برا کارکرد نرمال CPU تایید کرده . مثلا CPU من تا 65 درجه کارکردش نرمالش
از طرف شرکت تایید شده پس نتیجه می گیریم که من بهیچ عنوان ! نباید جوری اور کنم که دما بالاتر از 50 بره ...
چون در حالت لود به 60 تا 65 خواهد رسید ... توصیه می شه با فن استوک بالاتر از 200 مگاهرتز نری .
بنا بر تجربه فن های AMD نسبت به Intel کارایی ضیعفتری دارند، پس افزایش دما زیاد می شه .
کارت گرافیک رو هم برنامه RivaTuner رو نصب کن و آروم آروم فرکانس رو بالا ببر تا جایی که بترکه !
با کولر حداقل می تونی 1200 مگاهرتز افزایش سرعت پردازش داشته باشی !
من بدون دردسر 3.2 رو رسوندم به 4.2 و دمای CPU در حالت نرمال 40 درجه است . البته در جریان هستید که
این CPU 90 نانومتری و خیلی داغ !
کلا اور کردن با کولر خیلی بهتره و دست آدم بازتره ...
البته کولر هم تا یک جایی جواب می ده و بعد از یک مدت که می خوای رکورد بزنی می بینی دیگه کولر هم جوابگو
نیست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان برای رسیدن به 5.0 حدود 2.0 ولت باید به CPU بدهم که دما خیلی بالا می ره و سیستم می پوکه !
پس دوتا نتیجه می گیریم !:
1- کولر برای اور همیشگی و کم مناسب است و برای رکورد زدن نیست ...
2 - برای رکورد و عشق بازی با اورکلاک Only LN2

Bookmarks