ایا خاموش یا روشن کردن مداوم کامیپیوتر مشکلی برای اون داره یا نه؟روشن موندن کامپیتر بصورت متوالی در طی روز مشکلی برای کامپیوتر پیش نمی اره؟با سپاس
ایا خاموش یا روشن کردن مداوم کامیپیوتر مشکلی برای اون داره یا نه؟روشن موندن کامپیتر بصورت متوالی در طی روز مشکلی برای کامپیوتر پیش نمی اره؟با سپاس
|
|
حق آب و گل داره
Trance (29-04-07)
روشن خاموش کردن مدام کاره درستی نیست این را در نظر داشته باش که سیستمهای سرور به مدت طولانی روشن هستند
Trance (29-04-07)
عضو VIP شهر سختافزار
مداوم روشن كردن كامپیوتر مشكل خاصی رو بوجود نمیاره مثل اینكه شما هی تلویزیون رو خاموش رو روشن كنی
این كار فقط استهلاك كامپیوتر شما رو زیاد میكنه و عمر مفیدش یه مقدار كمتر میشه
برای روشن موندن متوالی هم میشه از Standby استفاده کرد که خیلی مناسبه
Trance (29-04-07)
حق آب و گل داره
وريا جان يعني من اشتب ميكنم 3 4 روز روشن ميمونه؟ اخه دان لود ميكنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تهویه مناسب داری 1 ماه هم هیچ مشکلی پیش نمیاره چه برسه به چند روز.
|
|
Administrator
مـوافـقـم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط worya_sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چقدر كامپیوتر بیشتر روشن بمونه اسیب كمتری بهش می رسد
و بهتر از روشن و خاموش كردن است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط POORiA در تاریخ 30-04-07 انجام شده است
M A H R A D (01-05-07)
कभी हार
در مورد سوال اول شما دوست عزیزم Trance جان خوب نیست ( به شخصه تجربه دارم مشکل در خازن های زود تر از زمان معمول پیدا کردم ) اما مورد دوم سیستم من معمولا 45 ساعت یک بار به مدت 5 ساعت خاموش میشه !
در ضمن سرور ها و ربات هایی که از این سرور ها استفاده میکنند چی ؟
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (01-05-07)
Administrator
اگه Solid State باشه که بذار راحت دو ماه برات کار کنه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کمترین مشکل بادکردگی و نشت و ترکیدگی خازنها ...
Trance (01-05-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks