Labyrinth (02-01-09), murizaki_2000 (04-01-09), N@VID (03-01-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه بچه های خوب و گل ایرانی آورکلاینگ.....بچه ها،من و چند نفر از بچه ها یه پیشنهاد در مورد آورکلاکینگ داریم و اون اینه که روز 26 اردیبهشت که مصادف هست با معرفی رسمی آور تو ایران،رو روز آورکلاکینگ نام گزاری کنیم.و تو این روز آورکلاکر ها دور هم جمع میشن و با هم به رقابت می پردازن....که البته یه تصمیم های دیگه ای هم داریم...خواستم نظر بچه های این فروم رو هم بدونم...اکثر بچه ها از این قضیه استقبال کردن....ممنون می شم شما هم نظر بدین...
Labyrinth (02-01-09), murizaki_2000 (04-01-09), N@VID (03-01-09)
|
|
باشه بذار یه تماس با وزیر کشور و وزیر ارشاد بگیرم بگم برای تقویم های سال دیگه حتما این روز رو اضافه کنند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلت خوشه ها...ما چیکاره ایمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از نظرت....اما اکثر بچه ها استقبال کردن...ok ....اگر شما هم موافقت کنید من تمام تلاشم رو می کنم که حتما این روز واسه آورکلاکرهای ایرانی به یاد موندنی شه...بازم ممنون از نظرت
N@VID (03-01-09)
اگر فقط مشکل موافقت اعضای فروم هاست....من به عنوان جزئی از این فروم بزرگ کاملا موافقم...
حالا بفرمایید نام گذاری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از نظرت....مطمئن باش مشکل زیاده اما با تلاش و کوشش حل می شه...ok
سلام ..
می تونم بپرسم پشتیبان این طرح کیه و نقطه شروعش از کجا شکل گرفته ؟
و به چه دلیل 26 اردیبهشت ؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Dark Devil (03-01-09), N@VID (03-01-09), shahab_blaster (03-01-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست من....راستش من که تو پس اولم توضیح دادم چرا 26 اردیبهشت.....اما پشتیبانش یه سری بچه ها هستن مثل خودت که عاشق آورکلاک هستن.مطمئن باش هیچ شرکتی پشت این قضیه نیست...ok فقط هدف ما اینه که آورکلاکر ها دور هم جمع بشن...ok بازم ممنونم از شما که نظر دادید.....امیدوارم بچه ها تو این رای گیری شرکت کنن
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز دل برادر کدوم کشوری رو دیدی که این روز OverClocking رو تو تقویم هاش ثبت کرده باشه!سلام دوست من....راستش من که تو پس اولم توضیح دادم چرا 26 اردیبهشت.....اما پشتیبانش یه سری بچه ها هستن مثل خودت که عاشق آورکلاک هستن.مطمئن باش هیچ شرکتی پشت این قضیه نیست...ok فقط هدف ما اینه که آورکلاکر ها دور هم جمع بشن...ok بازم ممنونم از شما که نظر دادید.....امیدوارم بچه ها تو این رای گیری شرکت کنن
گیرم که بشه کی میخواد واسه وزیر فناوری توضیح بده که OverClocking چیه؟
شما روز Stock Clock رو اضافه کن بعدا ان شا الله نوبت این یکی میرسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (03-01-09), Labyrinth (04-01-09), Majid OC (07-01-09), murizaki_2000 (04-01-09)
فكر خوبي هست . لازم نيست حالا تو تقويم باشه . همين كه بين اوركلاكرهاي ايراني باشه و بشه يك همايش برگذار كرد خيلي عالي هست . قابل بحث و تبادل نظر هست .
Labyrinth (04-01-09), murizaki_2000 (04-01-09), N@VID (05-01-09), shahab_blaster (04-01-09)
کاربر شهرسختافزار
اينكه همايش برگزار بشه نياز به يك پشتيبان مالي قوي داره و خود اين مسئله باعث ميشه كه پاي شركت ها بياد وسطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (05-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks