دوست من تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم جدید مبارک باشه
احتمال داره از مادربرد قبلیتون هم باشه
برای تست رم هم میتونید از این نرم افزار ساده کمک بگیرید
با سلام خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M,Ryder برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون .... دوست عزیز مادربرد قبلی من همین مادربرد ایسوس بود و من این قطعات رو از قبل داشتم و فقط این دو تا قطعه رو به تازگی خریدم .
آخرین ویرایش توسط smrbh در تاریخ 02-06-12 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شاید مموری کنترلر CPU قبلی شما مشکل داشته
از دوستان کسی میدونه حداکثر دمای مجاز برای این سی پی یو چقدره و همینطور از چه ولتاژی بالاتر برای این سی پی یو خطرناکه ... ممنون
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
سلام بر همگی
دوستان عزیز من با تنظیماتی که در بایوس مادربرد انجام دادم فرکانس سی پی یو رو با ولتاژ 1.075 به 4400 افزایش دادم و بعد از تست 26 دقیقه ای پرایم سیستم کاملا پایدار بود و دما در حین تست به 75 رسید ...
چند تا سوال از شما دوستان عزیز داشتم .
1- به نظرتون دما برای این سی پی یو مناسبه و مشکلی نداره ...
2- در تنظیمات بایوس مادربرد گزینه Load line Calibration رو در چه حالتی قرار بدم بهتر هست .
3- آیا به نظرتون برای رسیدن به این فرکانس روش بهتری نسبت به تنظیماتی که من انجام دادم ، هست .
4- برای استفاده 24/7 مناسب می باشد .
من عکسهایی از قسمت بایوس مادربردم رو میزارم تا دوستان لطف کنند نظرشون رو در مورد تنظیمات انجام شده بدهند .
Rezasam1 (16-06-12)
1-خیر مشکل نداره. به ندرت در کار با سیستم با این دما مواجه میشید و تا دمای 90 درجه هیچ مشکلی متوجه پردازنده نیست.و بیشتر از اون هم دیگه ریسک هستش و ممکنه پردازنده بسوزه و شاید هم نه!
2-اگر مشکل با پایداری سیستم ندارید،به صورت Auto رها کنید و الا روی مرحله 1 قرار بدید.
3-بهترین روش اینه که با کمترین ولتاژ به بالاترین پایداری برسیم که این امر در تنظیمات کنونی شما محقق شده و طبق گفته خودتون،سیستم پایداری لازم رو نیز داره.
4-بله 100%
و در آخر سعی کنید تست هایی که میزنید رو در Hwbot ،تیم شهر سخت افزار ثبت کنید.
سلام
مظاهر جان اگه گزینه های زیر رو در بایوس ولتاژشون رو کم کنم آیا تاثیری در دما داره ....
VCCIO Voltage
CPU PLL Voltage
PCH Voltage
راستی به نظرتون نرم افزار پرایم برای تست پایداری مناسبه ... من امروز نرم افزار IntelBurnTest رو دانلود کردم و گزینه Stress Level رو بر روی High گذاشتم و بعد از دو سه دقیقه تست دما به 80 رسید و من تست رو قطع کردم ... چرا دما در تستهایی که با هر نرم افزار میگیرم فرق میکنه . ( prime ، OCCT ، IntelBurnTest )
من در این سایت عضو هستم ولی چجوری تستهایی رو که میزنم نتایجشون رو برای شهر سخت افزار ثبت کنم .و در آخر سعی کنید تست هایی که میزنید رو در Hwbot ،تیم شهر سخت افزار ثبت کنید.
Rezasam1 (16-06-12)
ولتاژ VCCIO مربوط به ولتاژ دریافتی System Agent در معماری سندی بریج میشه که تو تاپیک سندی بریج توضیحات لازم در موردش داده شده.
System Agent هم به قسمتی از تراشه CPU گفته میشه که کنترلر های حافظه DDR3 و گرافیک PCI-Express در اون جای گرفته. پس معمولا در اورکلاک حافظه،افزایش VCCIO حائز اهمیت هستش. متعاقبا کم کردن اون هم باعث پایین اومدن دمای CPU میشه و در نهایت پیشنهاد نمیشه که این گزینه تغییری داشته باشه و بهتره همیشه روی مقدار استاندارد باشه برای پایداری بیشتر سیستم و حتی در اورکلاک نیز،از 1.2V تجاوز نکنه.
ولتاژ PLL هم مربوط به ولتاژ مولد کلاک داخلی CPU میشه که در واقع کار این مدار کنترلی اینه که کلاک پایه (BCLK) که در PCH تولید میشه رو در Core Ratio ضرب کنه که در نهایت باعث تولید فرکانس کاری پردازنده میشه.کم کردن ولتاژ این مولفه،تاثیر آنچنانی در کم کردن دما نداره،اما برای یک تست،سعی کنید مقدار ولتاژ رو به اندازه کوچک،کم کنید و تست دمای پردازنده رو در لود سیستم بگیرید.
ولتاژ PCH هم که مربوط به چیپ اصلی سیستم هستش و تاثیری در دمای پردازنده نداره.
وقتی ثبت نام کردید،تیم شهر سخت افزار رو انتخاب کردید؟ وقتی که در Hwbot لاگین کردید،خیلی راحت روی Submit Score در قسمت سمت راست کلیک و گزینه های مربوطه رو تکمیل کنید.کد:من در این سایت عضو هستم ولی چجوری تستهایی رو که میزنم نتایجشون رو برای شهر سخت افزار ثبت کنم .
پیوست: حداقل انتظاری که از بچه های SSA HWbot Member میره اینه که یک تاپیک با محتوای آموزش Hwbot و قوانین آن ایجاد و کاربران علاقمند رو جذب کنند!
mehrdad_ab (17-06-12), Rezasam1 (16-06-12), smrbh (16-06-12)
|
مظاهر جان بابت توضیحات خوبتون ممنونم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی در Hwbot تیم شهر سخت افزار به این نام SSA OC Team هستش .... من سعی کردم که عضو این گروه شوم ولی پیغام داد که در حال حاضر اعضای جدید را قبول نمی کند ....
در این رابطه نظری ندارید .
راستی به نظرتون نرم افزار پرایم برای تست پایداری مناسبه ... من امروز نرم افزار IntelBurnTest رو دانلود کردم و گزینه Stress Level رو بر روی High گذاشتم و بعد از دو سه دقیقه تست دما به 80 رسید و من تست رو قطع کردم ... چرا دما در تستهایی که با هر نرم افزار میگیرم فرق میکنه . ( prime ، OCCT ، IntelBurnTest )
برنامه های مختلف،با الگوریتم های متفاوتی،CPU رو تحت پردازش و لود قرار میدن و بر این اساس،نتایج نیز متفاوت خواهد بود. تست در هر برنامه ای که انجام میشه،باید تمام رشته های پردازشی رو درگیر کنه.میتونید از Wprime استفاده و Thread رو روی 4 قرار بدید(با توجه به مدل پردازنده). برنامه هایی مثل OCCT واسه اینه که کاربر به بالاترین حد دما و استرس پردازنده برسه و عموما گزینه ای نیست که ما بخواهیم برای تست پایداری 24/7 ازش استفاده کنیم،چرا که هیچ زمانی،هیچ برنامه ای نخواهد توانست چنین فشار پردازشی رو روی CPU اعمال کنه!
پیوست:تست Super PI تست مناسبی برای پایداری و بررسی صحت پردازش رم در فرایند اورکلاک هستش.بارها بوده که من پس از اورکلاک سیستم با تمامی برنامه ها نظیر OCCT امتحان کردم و سیستم پس از چند ساعت تست کاملا پایدار بود،اما در تست Super Pi با خطا مواجه شدم و پس از تغییر تایمینگ/فرکانس رم،تست با موفقیت پاس شد.
در مورد HWbot،مشکل خودتون رو با یکی از کاپیتان های تیم Hwbot در میان بگذارید(Shahryar-Extreme-G81)
mehrdad_ab (17-06-12), smrbh (17-06-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks