با سلام خدمت شماسلام
شما برنامه Cpu-z رو باز بزارین و با occt پردازنده رو تحت فشار بزارین linpack قطعاً باید فرکانس تغییر کنه
دوست عزیز با این برنامه فرکانس به 4200 میرسه ( البته این رو قبلا تست کرده بودم ) ولی منظور من اینه که آیا راهی هست که حتی بدون لود فرکانس در 4200 باقی بماند ... در ضمن من با این برنامه نمیتونم تست کامل بگیرم چون در عرض 10 ، 20 ثانیه دما به بالای 90 میرسه که اگه تست رو قطع نکنم به 100 درجه میرسه ...
من حرف شما رو قبول دارم و تا زمانی که سی پی یو کولر نخریدم قصد اورکلاک ندارم و هدف من از این پرسشها فقط تست کردن و بالا بردن اطلاعاتم در این زمینه می باشد تا در آینده دچار مشکل نشم ولی فعلا من منتظرم تا کمی قیمتها متعادل شود تا بتوانم یک سی پی یو کولر خوب بخرم و تا بالای 5000 اورکلاک کنم ، ولی به نظرم حتی با کولر استوک دما نباید به این حد برسه ، چون من تمامی تنظیمات رو در حالت دیفالت قرار دادم و با این وجود در یک بازی مانند PES 2012 دما به این حد میرسه که به نظرم طبیعی نیست ، به نظرتون با یک خمیر خوب می توان دما رو کاهش داد یا نه ... و اگه امکان داره آدرس مغازه خودتون رو در پاساژ سهند لطف کنید تا اگه لازم شد ، مزاحمتون بشم ... ممنوندما بطور وحشتناکی بالاست و دمای نباید به این حد برسه . اکیداً توصیه می کنم پردازنده رو تا زمان خرید کولر جداگانه اور نکنید و از حالت توربو اسفاده کنید.

Bookmarks