اول از همه بابت توضیحات خوبی که دادید ، سپاسگزارم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ، منظورتون از استفاده شما از سیستم به صورت 24/7 چیه ، من متوجه این قسمت نشدم .
با توجه به نوع رم من و همچنین توضیحاتی که شما دوستان دادید به نظرم از اورکلاک رم بگذرم بهتره ، چون اگر بخوام به فرکانس بالاتری برسم باید تایمینگ رو افزایش بدم که اینم باعث کاهش کارایی سیستم می شود .
دوست عزیز به نظرتون اگه من این رم رو بفروشم و به جاش یک رم دیگه رو بخرم ، خوبه یا نه . اگه جواب مثبت هست تا مبلغ 70 هزار تومان کدوم رم رو برای خرید پیشنهاد میدید که هم از نظر قدرت و سرعت و کارایی عالی باشد و همچنین برای اورکلاک مناسب باشد .
با توجه به اینکه من برای پردازنده خنک کننده مناسبی ندارم و همینطور مشکلاتی که برای اورکلاک رم دارم ، اگر اجازه بدید برای اورکلاک کارت گرافیک یک تاپیک باز کنم ( در قسمت اورکلاک کارت گرافیک ) و در اون تاپیک به مبحث اورکلاک کارت گرافیک بپردازم . ممنونپیوست : مبحث اورکلاک گرافیک رو در این قسمت رها می کنیم که تداخل مباحث پیش نیاد. در اون رابطه یک تاپیک جدا باز کنید.
موفق و پیروز باشید .

Bookmarks