نه دوست عزیز رم خوبی ندارید نگاه کنید اورکلاک رم خیلی ساده هست و از قوانین ساده ای پیروی می کنه که فرکانس بالاتر تایمینگ بالا تر بسته به نوع کاری که انجام می دید فرکانس بالاتر یا بسته به نوع کار دیگه تایمنگ پایین تاثیر گذاری بیشتری داره و این تنها توی کار معلوم میشه

رم شما با توجه به چیزی که تعریف می کنید دارای چیپ های خوبی نیستند

برای اینکه اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید اینجا رو مطالعه کنید

بعد از مطالعه شاید به صورت ساده تری بتونید از مفهوم تایمینگ ها سر در بیارید و بتونید سیستم خودتون رو اورکلاک کنید اما چیزی که بدیهی هست برای اینکه شما بتونید فرکانس بالاتری داشته باشید باید تایمینگ خودتون رو افزایش بدید تا سیستم رو به استیبل بودن نزدیک تر کنید

ضمن اینکه با توجه به استفاده کردن شما از سیستم به صورت 24/7 ترجیحا از ولتاژ بیش از 1.65 برای مموری ها اکیدا خودداری کنید در غیر این صورت دمیج خوردن سی پی یو مسئولیتش با خدوتون هست
اول از همه بابت توضیحات خوبی که دادید ، سپاسگزارم ...
ببخشید ، منظورتون از استفاده شما از سیستم به صورت 24/7 چیه ، من متوجه این قسمت نشدم .
با توجه به نوع رم من و همچنین توضیحاتی که شما دوستان دادید به نظرم از اورکلاک رم بگذرم بهتره ، چون اگر بخوام به فرکانس بالاتری برسم باید تایمینگ رو افزایش بدم که اینم باعث کاهش کارایی سیستم می شود .
دوست عزیز به نظرتون اگه من این رم رو بفروشم و به جاش یک رم دیگه رو بخرم ، خوبه یا نه . اگه جواب مثبت هست تا مبلغ 70 هزار تومان کدوم رم رو برای خرید پیشنهاد میدید که هم از نظر قدرت و سرعت و کارایی عالی باشد و همچنین برای اورکلاک مناسب باشد .

پیوست : مبحث اورکلاک گرافیک رو در این قسمت رها می کنیم که تداخل مباحث پیش نیاد. در اون رابطه یک تاپیک جدا باز کنید.
با توجه به اینکه من برای پردازنده خنک کننده مناسبی ندارم و همینطور مشکلاتی که برای اورکلاک رم دارم ، اگر اجازه بدید برای اورکلاک کارت گرافیک یک تاپیک باز کنم ( در قسمت اورکلاک کارت گرافیک ) و در اون تاپیک به مبحث اورکلاک کارت گرافیک بپردازم . ممنون
موفق و پیروز باشید .