دوست عزیز منظور از این صحبت دوستمون بر پایه اینکه شما می تونید رمتون رو تا فرکانس 2133 اورکلاک کنید این نیست که به صورت پایدار توانایی این کار رو دارید رم هایی که شما در اختیار دارید متاسفانه دارای چیپ های خوبی نیستند پس توانایی این رو هم نخواهند داشت که فرکانس بالا رو تحمل کنند مگر اینکه شما تایمینگ ها رو افزایش بدید تا بتونید به فرکانس بهتر دسترسی پیدا کنید که این کار باعث میشه که شما با افزایش سیکل چرخش فرکانس بالاتری داشته باشید و تفاوتی زیادی به حال شما نخواهد کرد

منظور از 2133 هم این هست که بیشترین ضریبی که مادربورد شما میگیره 2133 هست در حالت پایه BCLK که شما می تونید با تغییر BCLK فرکانس رم رو هم بیشتر بکنید اما این تحت شرایطی هست که چیپ های مموری شما توانایی اون رو داشته باشند

شما به صورتی که کارخانه به شما پیشنهاد داده می می تونید توی این صفحه ببینید که قرار دادید

63945188941960299149.jpg

رم های شما توانایی اون رو دارند که با ولتاژ 1.5 با فرکانس 1600 با تایمینگ 10-10-10 کار کنند و خوب تنها نیاز به ولتاژ نیست که به فرکانس بالا تر برسید و باید اطلاعات زیادی رو در مورد رم و تایمینگ های اون داشته باشید

سوالی بود بنده پاسخ گو هستم
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
با توجه به توضیحاتی که دادید الان رم من برای اورکلاک مناسب می باشد یا نه و در ضمن به نظرتون الان من برای اورکلاک و رساندن رم به یک فرکانس ( 1866 ) و تایمینگ عالی چه کارایی رو باید انجام بدم . ممنون