K A S R A (01-03-08)
دوست عزیز سیستم خوبی داری من یه عکس برات می زارم که مربوط به سی پی یو شما نیست اما هم شما و بقیه دوستان می تو نید ازش استفاده کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 تا 10 تا fsb را بالا ببر وهمینطور ولتاژ در مورد تایمنگ رم هم شما 5 5 5 15 را انتخاب کن و بیا رو 2.66 (333) و با ازمایش کردن به فرکانس مورد نظر برس و از اخر با نرم افزارهای مربوطه پایداری سیستم را چک کن .
موفق باشی.
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 29-02-08 انجام شده است
K A S R A (01-03-08)
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از راهنمایتون Worya جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... من دو تا عکس هم از مشخصات Module های Ram گرفتم ...
آقا در مورد FSB , میتونم 10 تا 10 تا زیادش کنم ولی Timing Ram بستست . خود Main اونارو تنظیم میکنه. البته فکر کنم Timing همونه که شما گفتی (5 , 5 , 5 , 15 ) . در ضمن من Cooling اضافی هم ندارم , همون فن اصلی CPU . اگه بخوام CPU Core Clock رو برسونم به 3 GH , ولتاژ CPU رو چقدر بذارم سیستم Stable میمونه ...
یه سواله دیگه : با چه نرم افزار هایی پایداری سیستم رو چک کنم ؟
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
|
|
کاربر شهرسختافزار
ولتاژ چیزیه که باید خودت بهش برسی البته چون شما میخواین بیشتر از fsb مادربرد از اون کار بکشید باید به mchو fsb over voltage هم عدد بدید. (اما این مادربرد اصلا برای اور ساخته نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد نرم افزار من خودم شخصا از prime95 استفاده میکنم. اگر سیستمت 6 ساعت باهاش استیبل باشه دیگه حله!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
برای اور باید از یه مدل رم استفاده کنی هر 2 تا رمت خوبه اما باید یه نوع باشند برای تست پایداری از orthos_exe_20060420 استفاده کن.
K A S R A (01-03-08), PCminister (01-03-08)
کاربر شهرسختافزار
میشه دلیل لزوم استفاده از رمهای هم مدل را بگین لطفا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
K A S R A (01-03-08)
موافقم ... ظرفیت و فرکانس هر دو شون که یکیه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من یه کارایی هم کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فعلا در مرحله آزمایشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خدا رو شکر تا الان که مشکلی نداشتم ...
ان شاالله نتیجشو همین جا میذارم ...
PCminister (02-03-08)
سلام دوستان ...
CPU Core clock رو رسوندم به 2.7 Gh ( البته در حالت Load بالای 50% ) . در حالت عادی خود به خود میشه 2000 mh .
Base Score ویستا ( Cpu Score ) از 5.3 رسید به 5.5 . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام برسونمش به 3.0 .
به فرکانس Ram هم دست نزدم ...
فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی اور بالا میره شما به تایمنگ یکسان و مقدار ولتاژ یکسان برای رمها نیاز دارید که استفاده از رمهای هم نوع بهترین کار هستش.
K A S R A (03-03-08), PCminister (05-03-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks