دوست عزیز در حالت خودکار نگرانی از این بابت که ولتاژ بش از حدی به cpu داده بشه وجود نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود مین بورد بهترین و بهینه ترین ولتاژ رو انتخاب میکنه که cpu آسیب نبینه... می شه گفت خطای سیستم در حالت خودکار به ندرت پیش میاد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم باید طبیعی باشه تا زمانی که اور نکنی Fsb 1600 قابل دسترسی نخواهد بود...!!
رسیدن به 1600 هم کار زیاد سختی نیست با این سیستم میتونی از 1600 هم جلوتر بری...
من خودم با Ds3l گیگا کار نکردم ولی میدونم دست و پا بسته نیست تا باس 450 فکر کنم بتونه بالا بیاد شایدم بیشتر...؟!
اما فرکانس مسیر یا باس...
فرکانس cpu و Fsb مضربی از همین باس یا فرکانس مسیر به شمار میاد همین طور که الان ضریب cpu خودت رو 9 قرار داره و فرکانس مسیر 333 پس 9*333=2997 تقریبا 3.0 گیگاهرتز که میشه فرکانس cpu خودت...
Fsb هم درگاه یا مسیر مابین cpu & physical memory گفته میشه که مضربی از 4 حساب میشه در مورد E8400 4*333=1333
فرکانس رم ها هم مضربی کسری ازاین باس محاسبه میشه. در واقع ما بیشتر با باس سیستم سروکار داریم...
با باس 370 میتونی به 3.33 برسی که واسه بوردت و E8400 میشه گفت واقعا ناچیزه...
بدون هیچ نگرانی و ترسی می تونی در قدم اول باس 400 رو انتخاب کنی ارقام 3.6 واسه cpu و 1600 واسه Fsb می تونه تاثیر محسوسی در کارایی سیستم داشته باشه... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالی که هیچ فشاری هم رو رم هات نمیاد و در فرکانس خودشون 800 کار خواهند کرد...
از لحاظ دما هم فکر نمی کنم با فن استوک خودش مشکلی پیش بیاد با خیال راحت تست کن.
(هرچند با این رمها میتونی تا 450 جلو بری)...
موفق باشی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks