اقایون اورکلاکر بی زحمت
به من بگه باید از کجا شروع کنم ؟
تا کم کم بشم مثل خودتون متخصص
تنکس
اقایون اورکلاکر بی زحمت
به من بگه باید از کجا شروع کنم ؟
تا کم کم بشم مثل خودتون متخصص
تنکس
یه کاربر علاقه مند که سرش شلوغه
|
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه سیستمی را میخایید اورکنید ؟
اگر اینتل بود ، بنده یاهو در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex
*MoJtAbA* (19-11-13)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چه قطعاتی دارین و میخوایین اورکلاک کنید ( سیستم شما چه سوکتی هست ) ؟
در چه مقطعی میخواین اورکلاک کنید ( air cooling یا water cooling یا extreme cooling ) ؟
AM3 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
250 x2
فعلا می خوام در حد کم یاد بگیرم تا اینکه بودجه برسه و ما یه سیستم بخریم بریم برا یه خورده مثل شما شدن
دوست عزیز شما نکاتی که کاربر ess_1362 فرمودن رو انجم بدین تا بتونیم راهنمایی کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یک شرح کامل از مشخصات سخت افزاری کلی سیستم بذارید شامل مادربرد ، کارت گرافیک ، پاور ، رم همچنین یک تست 20 دقیقه ای هم با prime95 از پردازنده بگیرید دمای بیشینه را حین تست با hw monitor بررسی و گزارش کنید ضمن اینکه سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd نرم افزار cpuz بذارید کلا پلتفرم amd با اینتل در یکسری ریزه کاری ها تفاوت دارن
alksdj (21-11-13)
|
mainboard:MA77OT-UD3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ess_1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
power:GREEN 430
cpu:AM3 250 X2 (3gH
ram: 4gig SP
geforce 520m 2gig
520m؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لپ تاپه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
بوردش ماله لپ تاپهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم خودم توش هنگم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تست هایی را هم که گفتم انجام بدین و نتیجه را اعلام کنید تا اورکلاک را شروع کنیم
*MoJtAbA* (23-11-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks