سلام به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز یه کم وقت داشتم رفتم سراغ این سیستم بدبختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(قابل توجه اونایی که نمی دونن یکی از 4850ها در اثر جراحات وارده طی مودینگ به دیار باقی شتافتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جمیعا فاته مع صلوات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بریم سر اصل مطلببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای اور در این مرحله ابتدا کارتو تا اونجا که پایدار بود اور کردم که مقدار 730برای هسته 1619 برای شادر و 2620 هم برای مموری ها.
تو این قسمت از داریور 185.85 استفاده کردم که به نسبت بهتره در ضمن فیزیکس هم فعال بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سی پی یو اول رفتم تو بایوس بینم چه خبره بایوسه واقعا کاملی داره اما بعضی جاهاش رو اصلا نخواهید فهمیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به این که این نصل از سی پی یو های اینتل اصلا ولتاژ اضافه برای اور های دست پایین 4 گیگا(البته با توربوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نمی خوان همون ولتاژ دیفالت 0.886 ولت که تو لود تا 1.1520 هم بالا می ره رو دست نزدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رم خیلی منو پکوند با فرکانس 1800 و تایمینگ 9 و ولتاژ 1.5 بالا می آد اما برای فرکانس 1550و تایمنگ 7-7-7-28 حداقل 1.76 ولتاز می خواست که ندادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و تایمینگ 8-9-9-31-1N رو با ولتاژ1.65 ست کردم که پایدار هم بود (مشکل از چیپ رم هست که SEC هست چیپ خوبیه اما تشنهی ولتازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین اصلاحیه های و وصله ها رو هم نصب کردم یه تست 06 گرفتم و اینم نتیجش :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امتیاز 20818 با این سیستم نظرتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks