منم می خوام :گریه
بابا درست برسی بکن!
همه چی رو با حوصله بنویس نه مثل منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
منم می خوام :گریه
بابا درست برسی بکن!
همه چی رو با حوصله بنویس نه مثل منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
HWBOT SSA Member
سلام به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز یه کم وقت داشتم رفتم سراغ این سیستم بدبختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(قابل توجه اونایی که نمی دونن یکی از 4850ها در اثر جراحات وارده طی مودینگ به دیار باقی شتافتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جمیعا فاته مع صلوات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بریم سر اصل مطلببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای اور در این مرحله ابتدا کارتو تا اونجا که پایدار بود اور کردم که مقدار 730برای هسته 1619 برای شادر و 2620 هم برای مموری ها.
تو این قسمت از داریور 185.85 استفاده کردم که به نسبت بهتره در ضمن فیزیکس هم فعال بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سی پی یو اول رفتم تو بایوس بینم چه خبره بایوسه واقعا کاملی داره اما بعضی جاهاش رو اصلا نخواهید فهمیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به این که این نصل از سی پی یو های اینتل اصلا ولتاژ اضافه برای اور های دست پایین 4 گیگا(البته با توربوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) نمی خوان همون ولتاژ دیفالت 0.886 ولت که تو لود تا 1.1520 هم بالا می ره رو دست نزدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رم خیلی منو پکوند با فرکانس 1800 و تایمینگ 9 و ولتاژ 1.5 بالا می آد اما برای فرکانس 1550و تایمنگ 7-7-7-28 حداقل 1.76 ولتاز می خواست که ندادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و تایمینگ 8-9-9-31-1N رو با ولتاژ1.65 ست کردم که پایدار هم بود (مشکل از چیپ رم هست که SEC هست چیپ خوبیه اما تشنهی ولتازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین اصلاحیه های و وصله ها رو هم نصب کردم یه تست 06 گرفتم و اینم نتیجش :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امتیاز 20818 با این سیستم نظرتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks