[QUOTE=nima_hl;246133]کارتون گالیور را که دیدید ؟
اگر دیدید به سبک آقای گلوم اینو بخونین
من میدوونم که آخر یه بلائی سر این سیستمت میاری . من میدوننم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز 4100 برای 7/24 ، سوکت 4 پین و ولتاژ بالای 1.425 خیلی زیاده حالا خود دانی
اگر خواستی 7/24 روی این مشخصات استفاده کنی حتما بعد از یک مدت کار با سیستم، یک بار با دست کابلای برق ، هیت سینک و قطعات مدار تغذیه را تست کن که داغ نشده باشه
آقا سلام.آخه می دونی چیه.درد من اینه که دوست من و من با هم سی پی یو هامون رو خریدیم .من 555 گرفتم فقط یک هستش باز شد ولی برای دوستم که 565 بود هر دو هستش باز شد! حالا داریم تو محله برا هم کری می خونیم. سی پی یو من تو فرکانس 3200 هست برای رسیدن به سرعت یه چهر هسته ای منم مجبور شدم اونو تا 4300 اورکلاکش کنم.تا سرعتم با او برابری کنه.اون مادربردش معمولییه نمی تونه بیش از 3900 اورش کنه ولی من با این مادربرد تا 4500 هم رفتم .
در مورد داغ کردن هم باید بگم که این فن سی پی یو یک فن داره تو دفترچه نوشته که می تونید یه فن دیگه هم به طرف دیگهش نصب کنبد.منم رفتم یه فن بلبرینگی خیلی خوب برا نصب کردم .
و اما در مورد دماش=
دمای سی پی یو با اضافه کردن این فن 6 درجه با دما تو حالت تک فن اومدش پایین. و تو تست های سنگین به دمای فوق الآده ی 48 درجه رسده که خیلی خوبه و بدون لود هم به 28 درجه هم می رسه!
در مورد سیم برق و مدار تغزیه و این چیزا=
من روی هتسینگ های این مادربرد و مخصوصا برای پل شمالی یه فن نصب کردم که تو لود سنگین دماش به سختی به 55 درجه میرسه و در حالت بدون لود هم به 45 درجه میرسه.
کلا سیستمم خیلی خنکه به خاطر همین دارم ریسک می کنم.چند ساعت پیش هم تو فرکانس 4300 با برنامه AOD یه ساعت تست کردم کاملا پایدار بود و دماش هم زیاد نشده بود. یه عکس از کیسم میزارم .فکر کنم موخت سوت بکشه وقتی داخل کیس رو ببینیرو ببینی م.حت سوت می کشه!؟!؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن فن خوبی خریدی مبارکت باشه.
در مورد فن هم مرسی قابل شمارو نداره والا .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنش خیلی خوش ساخته قابلیت تنظیم دور رو هم داره و حداکثر 3100RPm هم دوران می کنه.سی پی یو رو هم که توان مصرفیش الان به 140wرسیده رو داره به خوبی خنک می کنه.
اینم از عکس ها:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشیدها که ترسوندمت آخه من توی این کیسم بجز CPUو Motherbord و GPU از همشون دو تا دارم!!! دو تا هارد دو تا دیویدی و دوتا رم دوتا پاور
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اون فن کوچیکه به فنا رفت.پره هش شکست!
Bookmarks