سلام آقا نیما ممنون.آره خیلی مادربرد خوبیه حرف نداره.من این مادربرد رو پارسال 150 تومن گرفتم نسبت به قیمتش مفت بود یعنی نخریدنش با این قیمت حماقت بود.ولی ایراد از این سی پی یو هه هست تو سیستم دوستم هم امتحان کردم سه هستش کار می کنه هسته چهارم فقط آنلاک می شه و بس.پس با صحبت های شما تا این فرکانس خوبه یعنی فرکانس 4000 مگاهرتز و رم روی 1760 .
از فردا میرم روی ساخت خنک کننده آبی برای رسیدن به فرکانس 4300 پایدار!!!!!نظر شما چیه؟
البته یه بار هم CPUرو به فرکانس وحشتناک MHz4500 هم رسونم ولی بیش از یه ربع پایدار نشد! روی ایر برای خودم رکوردی زدم ها! خودشم روی فن استوک یه دوهسته ای!
در مورد پاور همباید بگم که من وقتی که مادربرد رو که گرفتم توشو نگاه نکردم و انتظار نداشتم که یه مادربرد با این قیمت براش یه سوکت 8 پین برای تغذیه CPU بخواد و یه سوکت دیگه برای تغذیه 4 تا اسلاید کارت گرافیک !!!بنابراین این شدکه دیگه نتونستم پاور رو که استفاده کرده بودم رو پسش بدم.
خوب در هر جهت برام کلی تجربه بود.ولی در حالت کلی تو اورکلاک نمی خوام قطعات رو ازدست بدم چون اگه CPU رو از دست بدم مادربرم رو هم نا خوداگاه از دست می دم چون CPU فونوم تو بازار نیستش!
راستی می شناسی که کسی بخواد سی پی یو فونوم چهار یا شش هسته ای شو ترجیها نسخه بلک ادیتیشن باشه رو بفروشه؟
ببخشید که این همه حرف زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اااااا؟؟؟؟