بحث جالبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی امکان نداره من شرکت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من اصلا از بایوس گیگاخوشم نمییاد اونا پردازنده و امکانات رو بدن من توی خونه اور میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد ببینم کی اول میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اورکلاک کلاس نداره تجربه نیاز داره که بچه های این فرم همه دارن هرکسی خواست شرکت کنه بیاد بگه من بگم چکار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادتون نره یک کاغذ بزنید روی لباستون به نام تیم شهرسخت افزار ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزودی مسابقات شهرسخت افزار هم شروع میشه ( شهریار ضایع نکنی ما رو !! دی ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید کسی میدونه میشه برای اورکلاک Chit زد یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هرکی اطلاع داره بگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks