سلام به همه دوستان
هر قطعه در کامپیوتر شما به صورت پیش فرض در ولتاژ بخصوصی مشغول به کار میشه
با داغ شدن رقابت بین محصولات شاهد تنطیمات نچندان خوب این ولتاژها هستیم که در برخی اوقات بدون توجه به شرایط کار طولانی مدت یا پتانسیل سایر قطعات تنظیم گردیده است
در اکثر موارد این ولتاژ بالا باعث مختل شدن عملکرد بهینه سیستم و کوتاه شدن عمر قطعات میگردد
برای مثال میتوان به پردازنده های بلدوزر شرکت amd اشاره کرد
اکثر این پردازنده ها ( بخصوص سری 8 هسته ) فقط در دمای بسیار پائین محیط ( مثلا در آلاسکا ) و با مادربردهای حرفه ای میتوانند به راحتی کار کنند
اگر این پردازنده ها در مناطق گرمسیر ایران با مادربردهای معمولی استفاده شوند بازده بسیار کمی پیدا کرده و به شدت به مادربرد فشار وارد میکنند
البته این موضوع فقط به پردازنده ها ختم نمیشه و گرافیک کارتهای جدید هم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند
در این تاپیک سعی میکنم به شما نشان دهم چگونه عمر قطعات سیستمتون را چندین برابر کرده و در دمای پائین پرفومنس بالاتری از سیستمتون بگیرید
مطالب این تاپیک به صورت بحث خودمونی است و سعی میکنم به ساده ترین وجه ممکن مطالب را بیان کنم و از دوستان خواهش میکنم در بحث شرکت فرموده و نقطه نظرهای خود را بیان بفرمایند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks