آره علی ، من هم با شهریار موافقم ...نقل قول:
تاپیکو میزنی یا بزنم ؟
آره علی ، من هم با شهریار موافقم ...نقل قول:
تاپیکو میزنی یا بزنم ؟
خب میریم سراغ مبحث بعدی :
نحوه تشخیص سیستم سنکرون / آسنکرون :
وارد ستاپ مادربرد میشیم.
وارد بخش Frequency/Voltage Control میشیم ... حالا به آیتمهای موجود در اونجا دقت کنید ، اگر هر گونه تنظیمی برای تغییر کلاک رم دیدید ( مثل MemoryClock , MemoryFrequency , DRAM/Memory Configuration و موارد مشابه) که قابلیت تغییر داشت باید بدانید که مادربرد شما از نوع آسنکرون هست.
دقت کنید که در برخی مادربردها تنظیمات مربوط به MemoryClock در بخش Advance Chipset Setup قرار دارد نه در بخش Frequency/Voltage Control
===
اگه امکاناتی برای تغییر کلاک رم وجود نداشت ، باید بدونید که سیستمتون سنکرون هست.
در پستهای بعدی عکس میذارم تا بهتر متوجه بشید ...
نمونه ای از یک سیستم سنکرون :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
===
نمونه ای یک سیستم آسنکرون -1 :
===
همان سیستم آسنکرون که تنظیمات Memory Frequency آن کاملا مشخصه :
اینا با سخت افزار پایه خیلی فرق می کنه به نظر من ..
اینا بیشتر می ره روی مباحث منطقی /. تا همین حد که اینجا گفته شد کافیه . بقیه اش رو اگه خواستید کتب زیادی هست مثل مدارات منطقی استاد حسن سید رضی - یا کتاب مدار های واسط مزیدی ( این یکی خیلی کتاب خوبیه )
خوندنشون هم تقریبا راحته . خیلی کمک می کنه به فهم مسایل /.
===========
در هر صورت مهراد جان شما گفتی در مورد کلاک بگم که گفتم . دیگه خود دانید ..
===========
فقط یه مورد دیگه می مونه .. اونم معرفی اجمالی نحوه تولید پالس در مادربورد که خیلی کوتاه برسی می کنیم .
Merged
شما تاپیکو بزن این مطالب رو بذار توش ...نقل قول:
من هم با zero موافقم ولی در كتاب مدارات منطقی(به نظر من ) توظیحات زیاد كامل نیست(البته من قصد بی احترامی به دوستم zero را نداشتم)
یک راه حل ساده تر برای اینکه بفهمید مادربردتون سنکرون هست یا آسنکرون :
در برنامه CPU-Z وارد تب مموری شوید و در قسمت FSB:DRAM اگر نسبتی دیدید ( مثل 1:2) باید بدانید که سیستم شما سنکرون هست
اما اگر داخل همون باکس عبارت asynch. رو دیدید باید بدونید که سیستمتون آسنکرون هست ...
سپاس
نقل قول:
يعني اگه نسبتي بود مثلا CPU/7 بايد بدونيم سيستم سنكرونه ؟
بطور قطع نمیشه گفتنقل قول:
تو ماله من نوشته Cpu/15 کدومشه؟