پاسخ: بحث و گفتمان در مورد ولتاژ ، فرکانس و تایمینگ رم در OverClocking! ا
تایمینگ : 5.5.5.15
ولتاژ : 1.95
این رو تست کن فعلا
این اعداد تایمینگ رو در کجای setup باید وارد کنم.
آن اعدادی که نوشتم از نرم افزار cou-z در تب memory بود
با تشکر از شما
این اعداد تایمینگ رو در کجای setup باید وارد کنم.
آموزش اورکلاک مادربرد فاکسان BLACKOPS
همونطور که میدانید این برد پتانسیل خوبی برای اورکلاک دارد .دارای چیپ HIGH END X48 میباشد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی حالت تایمینگ ها روی اوتو باشه و فرکانس رو بالا ببریم خود مین تایمینگ تغیر میده؟
تایمینگ ها برا دورم از شرکت متفاوتاما هم چیپ باشن می تونیم از یه تایمنیگ مشابه استفاه کنیم؟
:whistle:
نقل قول:
وقتی حالت تایمینگ ها روی اوتو باشه و فرکانس رو بالا ببریم خود مین تایمینگ تغیر میده؟
تایمینگ ها برا دورم از شرکت متفاوتاما هم چیپ باشن می تونیم از یه تایمنیگ مشابه استفاه کنیم؟
:whistle:
فکر کنم توسط SPD ست میشه .
نقل قول:
فکر کنم توسط SPD ست میشه .
برا ما یکم بیشتر توضیح بدین یا لینک یه چیزی بدین یعنی چی؟
بازش کنید لطفا
با سلام
يه سوال ابتدايي
دوستان اين قسمت fsb:dram چيو نشون ميده ؟ اعداد ش چطور محاسبه ميشن ؟
ممنون ميشم کسي به صورت کامل منو راهنمايي کنه
با تشکر
من رمم ولتاژی که براش پیشنهاد شده 2 هست ولی مادربورد دیفالت 1.8 گذاشته بود ولتاژ رو دو گذاشتم و با زمانی که 1.8 بود در فرکانس 533 مقایسش کردم اونی که ولتاژش دو بود در تست اورست نتیجه ی بهتری گرفت،نمیدونم حالا این موضوع چقدر میتونه به ولتاژ ربط داشته باشه:1. (27):
سلام به دوستان عزیز !!
من مینم اینه : dfi 790 fx-b
دوتا رم ماشکین 2گیگی دارم به این مشخصات : شمارهه قطعه : 996557 . em2- 6400. 5-5-5-12 timing. 800mhz
حالا خود مینم بهترین تغیراتو خودکار میده !! مثلا کرده این : 5-5-5-18 ولی خودمو کشتم نتونستم تنزیماتو واسه 1066 ردیف کنم !! تو فرومهای خارجی نتونسته بودن اور کنن به 1066 !! میخواستم بدونم میشه یا بیخیال باید بشم ؟؟ اگه کسی میدونه کمک کنه !!:whistle:
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز !!
من مینم اینه : dfi 790 fx-b
دوتا رم ماشکین 2گیگی دارم به این مشخصات : شمارهه قطعه : 996557 . em2- 6400. 5-5-5-12 timing. 800mhz
حالا خود مینم بهترین تغیراتو خودکار میده !! مثلا کرده این : 5-5-5-18 ولی خودمو کشتم نتونستم تنزیماتو واسه 1066 ردیف کنم !! تو فرومهای خارجی نتونسته بودن اور کنن به 1066 !! میخواستم بدونم میشه یا بیخیال باید بشم ؟؟ اگه کسی میدونه کمک کنه !!:whistle:
برای فرکانس بالاتر باید تایمینگ رو هم بالاتر ببرید،تامینگ رو بذار 18 6 6 6 مولتیپلایر رو هم 3.22 یا هر چیزی که به 1066 نزدیک بشه،ولتاژ رو هم باید دستکاری کنید و بالا ببرید مثلا بذار 2.2،ولی مطمئنا با CL5 نمیتونید اونو به 1066 برسونید:great: