این اعداد تایمینگ رو در کجای setup باید وارد کنم.
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
این اعداد تایمینگ رو در کجای setup باید وارد کنم.
آموزش اورکلاک مادربرد فاکسان BLACKOPS
همونطور که میدانید این برد پتانسیل خوبی برای اورکلاک دارد .دارای چیپ HIGH END X48 میباشد .
http://www.hwmania.org/forum/foxconn...-oc-guide.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
وقتی حالت تایمینگ ها روی اوتو باشه و فرکانس رو بالا ببریم خود مین تایمینگ تغیر میده؟
تایمینگ ها برا دورم از شرکت متفاوتاما هم چیپ باشن می تونیم از یه تایمنیگ مشابه استفاه کنیم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم توسط SPD ست میشه .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Jagvar (30-09-09)
HWBOT SSA Member
برا ما یکم بیشتر توضیح بدین یا لینک یه چیزی بدین یعنی چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازش کنید لطفا
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
کاربر شهرسختافزار
با سلام
يه سوال ابتدايي
دوستان اين قسمت fsb:dram چيو نشون ميده ؟ اعداد ش چطور محاسبه ميشن ؟
ممنون ميشم کسي به صورت کامل منو راهنمايي کنه
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
من رمم ولتاژی که براش پیشنهاد شده 2 هست ولی مادربورد دیفالت 1.8 گذاشته بود ولتاژ رو دو گذاشتم و با زمانی که 1.8 بود در فرکانس 533 مقایسش کردم اونی که ولتاژش دو بود در تست اورست نتیجه ی بهتری گرفت،نمیدونم حالا این موضوع چقدر میتونه به ولتاژ ربط داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان عزیز !!
من مینم اینه : dfi 790 fx-b
دوتا رم ماشکین 2گیگی دارم به این مشخصات : شمارهه قطعه : 996557 . em2- 6400. 5-5-5-12 timing. 800mhz
حالا خود مینم بهترین تغیراتو خودکار میده !! مثلا کرده این : 5-5-5-18 ولی خودمو کشتم نتونستم تنزیماتو واسه 1066 ردیف کنم !! تو فرومهای خارجی نتونسته بودن اور کنن به 1066 !! میخواستم بدونم میشه یا بیخیال باید بشم ؟؟ اگه کسی میدونه کمک کنه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای فرکانس بالاتر باید تایمینگ رو هم بالاتر ببرید،تامینگ رو بذار 18 6 6 6 مولتیپلایر رو هم 3.22 یا هر چیزی که به 1066 نزدیک بشه،ولتاژ رو هم باید دستکاری کنید و بالا ببرید مثلا بذار 2.2،ولی مطمئنا با CL5 نمیتونید اونو به 1066 برسونیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks