البته همين كار رو من با فلاپي روي مدل p4p8x خودم انجام دادم و اپگريد شد.
سلام به تمام دوستان
بنده یه مین asus p4p800se از یکی از دوستان گرفتم برای درست کردن بایوس
به سایت مراجعه کردم و دو فایل p4p800se.rom و afudos رو گرفتم
مشکل این سیستم اینه که وقتی روشن میکنی می نویسه :
bad bios checksum. strating bios recovery
بعد این دو فایل رو به یک سی دی انتقال دادم و داخل سی دی رام گذاشتم
حالا بعد از مدتی فایل p4p800se.rom رو میخونه و مینوسه starting ersing و بعد هم starting programing
بعد هم پیغام زیر میاد :
please turn off your system and power on again to get system back
بعد من خاموش میکنم - باتری رو هم درآوردم - جامپر پاک کردن cmos رو هم انجام دادم ولی بازم روز از نوع روزی از نوع
اگر ممکنه و در این زمینه تجربه دارید لطف کنید کمک کنید
فقط یه مورد دیگه از فایل داخل مین هم استفاده کردم که اونم همین طوری هست
باطری رو هم عوض کردم درست نشد
منتظر جواب دوستان هستم
خیلی فوریه تا فردا میخوام
با تشکر
|
|
حق آب و گل داره
البته همين كار رو من با فلاپي روي مدل p4p8x خودم انجام دادم و اپگريد شد.
Persiastore (10-12-07)
ممنون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال شما هم سیستم بالا نمییومد ؟؟؟
یا اینکه آپدیت کردی
این مین ارور در بایوس میده و باید ریکاوری بشه که نمیشه
حق آب و گل داره
من اپديت كردم. با فلاپي امتحان كردي؟ اگر نكردي امتحان كن ضرر نداره
Persiastore (10-12-07)
ممنون از جوابهای سریع شما ولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که از فلاپی استفاده میکنم میگه فایل p4p800se وجود نداره !!!!
ولی هست حتی حروف رو بزرگ و کوچیک کردم افاقه نکرد
مال شما هم همین طوری شده بود ؟؟؟
حق آب و گل داره
باور كن خيلي يادم نيست. خيلي وقت پيش بود. فقط همين يادمه دوتا فايل رو ريختم تو روت اصلي فلاپي و اپديت شد براحتي.
|
|
والا ما هم همین فایلها رو گذاشتم ولی درست نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته طبق چیزی که بالا گفتم
Administrator
درست متوجه نشدم
یعنی بعد از انجام عملیات آپدیت، سیستم رو که دوباره Restart میکنید برمیگرده به حالت اول ؟
والا این سیستم از دستم خارج شد و طرف بردش گارانتی که تعمیر کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من سی دی مین یا فایل rom که مربوط به آپدیت بایوس بود رو از سایتش گرفتم حتی از مال خود سی دی مین هم گرفتم روی فلاپی تست کردم روی سی دی هم تست کردم
ولی اول مینوشت داره پاک ممکنه 2 درصد میرفت بعد هم استارت پروگرام و بعد هم سریعا مینوشت :
please turn off your system and power on again to get system back
حالا برای تجربه هم شده به نظر شما جناب مهراد مشکل از چی بوده ؟؟
ممنون
این مشکل زمانی به وجود می اد که یا فایل اپدیت درست نباشه یا اینکه قبلا مین با یه بایاس دیگه به اشتباه یا به صورت ناقص اپدیت شده باشه . برای رفع این مشکل به شرط نصب شده ویندوز استفاده از اپدیت بایاس تحت ویندوز هست تا فایلها جایگزین بشه بعد سیستم بوت.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks