CROSSHAIR (29-05-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام این سیستم من cpu:e6550 core 2.3 Main : Asus p5kse p35 Vga : Evga 8800GTS 320 Mb Power : 530w Green Real Ram :2* 1024 Patriot Bus 800 من با این سیستم در ویندوز xp Media Center Edition Sp2 در بازی کرایسیس با جزئیات High با رزولیشن 768*1024 بین 40 تا 50 فریم میزنم دایرکس 9 به نظر کم میاد و در ویندوز windows vista Sp1 با جزئیات very High رزولیشن 768*1024 با دایرکس 10 به شدت افت فریم دارم بین 12 تا 15 فریم به نظر شما طبیعی یا نه کجای کارم اشکال داره چون در تمام سایت ها گرافیک من بیشتر از این ها فریم میزنه حتی در ویندوز xp و در vista حداقل باید 30 تا بزنه بدون اورکلاک بعد برای اورکلاک Ram &cpu نرم افزار خوب سراغ دارید به غیر آز نرم آفزار ASUS اگه میتونید کمکم کنید ممنون چون من واقعاً گیج شدم چرا انقدر کم میارم
CROSSHAIR (29-05-08)
|
|
new_zero (28-05-08)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من این مقدار فریم ریت در DX10 اونم در CRYSIS اونم در very high کاملا طبیعیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه چه انتظاری داری از این کارت بیچاره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نگاهی به اینجا بکن!
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
new_zero (28-05-08)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز AA اصلا نمی زارم اگه اون 4 یا 8 بزارم 8 تا 9 فریم پایین میاد بازی assassins Creed در وستا با دایرکس 10 بین 30 تا 35 میزنه با تمام جزئیات در نهایت و رزولیشن 768*1024 شما میگین گرافیک 8800gts بدرد نمی خوره
کاربر شهرسختافزار
درایور چقدر میتونه تاثیر بزاره
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط new_zero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AC کجا CRYSIS کجا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که نمیگم بدرد نمیخوره! من میگم یکم انتظارت بالاست دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
البته موتور کریسیس جوری که هر چی سخت افزار قوی تری داشته باشی بهتر فریم می گیری.( رم و سی پی یو و کارت گرافیک.)
شما نسخه کارت گرافیک ورزن جدید رو نصب کن ببین چند فریم می گیری.AC موتورش کاملا با کریسیس فرق میکنه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
new_zero (28-05-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب دوست عزیز این چارت که گذاشتی اولا AA داره و از رزولیشن 1024*1280 شروع میشه من بدون AA با رزولیشن 768*1024 12 تا 15 فریم می گیرم من درایور گرافیک تو Xp آپدیت کردم ولی تعثیر نداشت شما میگین مال vista فرق فوکوله چقدر به نظر من که خیلی کم فریم میزنه چون من تو سایتها دیدم کارت گرافیکم حداقل 25 تا 30 می زنه ولی من چرا انقدر کم در ضمن نرم افزار معرفی کنید برای over cpu &ram برای گرافیک ریوا تونر هست عالیه ولی نرم افزار AiSuite ایسوز اصلا جالب نیست برای اورکلاک سی پی یوم نرم افزار بهتر سراغ دارید من تا چه حد می تونم ببرم بالا تا 3.0 می تونم ببرم بالا چطاور ؟ Thanks
Crysis رو توی Very High بخوای بازی کنی همینه که هست ... اونم با Vista SP1 ... باید چنتا Option رو بذاری رو High یا Medium تا قابل تحمل بشه ... شما یه نمونه از اون سایتهایی که میگی رو بگو که Crysis رو تا 30 تا Frame تو 1024*768 با سیستمی مشابه سیستم خودت , رندر می کنه بگو ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط new_zero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-Way-SLI با سه تا Ultra تو رزولوشن 1280*1024 60 تا Frame رندر می کنه اونم با Ultra 780i ... به نظر من سیستمت مشکلی نداره ... مشکل از Very High کریسیسه که یه کم پر خرجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
new_zero (28-05-08)
کاربر شهرسختافزار
اقایون خیلی ممنون من سایتها پیدا میکنم و لینکهاش براتون می ذارم فقط نرم افزار نیست برای سی پی یو اینتل core2 اگه هست معرفی کنید ممنون میشم cpu core 2 e6550 تا چقدر میشه بالابرد یعنی از 2.3 تا 3.0 میشه بالابرد با چه نرافزار چقدر بهش برق بدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks