پلتفرم خوبيه و جا زياد داره براي كار . اميدوارم تيم ما مثل هميشه قدرت خودش رو اثبات كنه . كاش من هم ميتونستم كمكي به دوستان كمك كنم
پلتفرم خوبيه و جا زياد داره براي كار . اميدوارم تيم ما مثل هميشه قدرت خودش رو اثبات كنه . كاش من هم ميتونستم كمكي به دوستان كمك كنم
|
|
HWBOT SSA Member
سلااااااااااااامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم من این پست شهریار جان رو دیر دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوفیش.... مسابقهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تنم می خارید برا یه همچین چیزی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب هم اکنون من به طور رسمی شرکت می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال....در این پروژه سعی میکنیم رکورد هایی ارزشمند را در قسمت های SuperPI و 3DMark 05 ثبت کنیم و با این نتایج بیش از پیش به اعتبار تیم شهر سخت افزار و کشور عزیزمون کمک کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوپر پی که هیچ.... چه طور از 05 اورب تهیه کنیم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من که کد ریجستریشو ندارم.... بدون اون هم فک نمی کنم بشه..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا فقط اسکرین شاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks