با سلام اینبار هم با خبری پیرامون اورکلاکینگ در خدمتتون هستم
اینبار ما شاهد رو نمایی کانتینری LN2ای هستیم که توسط SF3D اورکلاکینگ فنلاندی و مهندسین شرکت واترکولینگ EK طراحی شده .بدنه اصلی این کانترینر با روش الکترولیتی تمامی قسمتهای مسی آن نیکل اندود شده تا از نوسانات دمایی جلوگیری شود .و تقسیم نسبت وزن به مساحت دماگیری در این کانتینر بقدری عالی اعمال شده تا بشود در هر دمایی اون رو به راحتی کنترل کرد بصورت کاملا استیبل . پاسخ دهی دقیق و سریع این کانتینر در مقابل با داغترین CPUهای داخل بازار همان چیزی است هر اورکلاکری به آن نیاز خواهد داشت .و قسمت بالایی این کانتینر از آلیاژ های با کیفیت بسیار بالایه از آلمینیومی ساخته شده .
از نکات جدید و کلیدی این کانتینر می شه به بسته های و پایه هایی اشاره کرد که به نوعی انقلابی در این زمینه است ، وباعث می شه تا حتی کار با این پات هم برای اوکلاکرهایی مبتدی هم لذت بخش و آسانتر باشد .
از دیگر نقاط قوتی که طراحی بسته ها برای این کانتینر به ارمغان میاره :
نیاز یک اوکلاکر رو به عایق بندی رو تا حد زیادی برطرف می کنه به خاطره نوع طراحی پایه ها .
در این کانتینر به علت نوع طراحی آن، اورکلاکر ها کمتر با پدیده ی میعان رو به رو خواهند بود .
سطح مقطع برای تماس با IHS پردازنده های intel طراحی شده است تا بازده بالاتری را شاهد باشیم .
از مشخصات فنی دیگر این کانتینر می توان به به ظرفیت 230 میلی لیتری و و وزن 1470 گرم (معادله 1.5 کیلوگرم) و بازه دمایی +80 درجه تا -196درجه اشاره کرد. این کانتینر با قیمت 150 یورو به بازار عرضه شده که تنها شامل پایه و بست های برای پلتفرمهای 115X می باشد و این کمپانی در آیند قصد عرضه کردن پایه های پلتفرم های دیگر همچون پلتفرمهای AMD و 2011 اینتل را دارد .شما در عکس های زیر می توانید شاهد خود کانتینر و متعلقات آن باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع : hwbot.org
Bookmarks