کلا پیشنهاد میکنم برای شروع به هیچ وجه سراغ CPU هایی مثل 641 ، E8600 و چیز هایی که توجه خاص اورکلاکر های دنیا را جلب کرده در مدت زمانی خاصی نریم و بهترین کار اینه که تست اول را روی CPU های خودمون بکنیم .
Printable View
کلا پیشنهاد میکنم برای شروع به هیچ وجه سراغ CPU هایی مثل 641 ، E8600 و چیز هایی که توجه خاص اورکلاکر های دنیا را جلب کرده در مدت زمانی خاصی نریم و بهترین کار اینه که تست اول را روی CPU های خودمون بکنیم .
اجازه ما دست شماست شما که خودتون استادین !نقل قول:
من در مورد مدل CPU هیچ انتخابی نکردم و CPU خودم رو اورکلاک کردم !نه CPU تیم رو ودوست دارم رکورد از لحاظ فرکانس عددی بالا باشه (علاقه خودم اینه) و بیشتر CPU سری Intel Pentium 4 قابلیت فرکانس بالای مثلا 7.0GHz رو دارند !(البته بحث مود کردن مادربرد جدا ی از این مسله باید مد نظر باشه که من دارم روش تحقیق می کنم تا ولتاژ رو به صورت دستی افزایش بدیم )
من شخصا دوست دارم رکوردی با هر CPU ای که می زنیم دوام و ماندگاری داشته باشه نه مثل Core2 که شب می خوابی ،صبح پا میشی 20 نفر بالای تو رکورد زدن تو Hwbot یا هر سایت دیگه؟!
حالا سیستم خنک کننده تون چی بوده برای 631 که تا 5500 جواب داده؟
شما لطف دارین !ممنوننقل قول:
در مورد کانتینر یخ خشک ، یدونه دارم ! یکی هم در حال ساخته..........فقط لوله نگهدارنده اش مونده کفش از جنس فلز مس و بدنه لوله ای یک روز وقت بذارم برم تهیه کنم!
قربانتون مجید :give_rose:
من همیشه با air colling کار کردم .
من دقیقا با حرف WORYA_SH موافقم شما اگر کل عمرتون هم صرف کنید به جایی نمیرسید مشکل گرما نیست
من توی نمایشگاه چیزی دیدم که LN2 رو هم تا 90 درصد مورد دار نشون داد اونم این بود دمای پردازنده QX9650 توی فرکانس 5.0 با وجود پایین بودن ( 23 - ) بازم موفق نشد تست رو کامل کنه
حرف مجید رو هم قبول دارم ( فقط به فکر فرکانس بالا باشید چون پایدار کردنش به این سادگی ها هم نیست )
در اینجا هم از همه دوستان تشکر میکنم ( دلیلی نداره همنجوری :1. (38): )
:give_rose:
بالاخره تمام تاپيك رو خوندم! :wink:
چيزيايي كه برداشت كردم اين بود كه:
1- همه اعلام همكاري كردن اما چجوريش رو خدا ميدونه! (بعضي ها همينجوري گفتن!)
2- زدن ركورد 7GHZ واسه يه تيم نوپا كه فعلا تشكيل نشده زياده و بايد از هدف هاي كوچك تر شروع كرد.
3- بهتره يه CPU ارزون رو انتخاب كنيد كه اگه سوخت مشكلي پيش نياد.(حيف كه CPU تك هسته اي 45nm نداريم.)
4- مادربرد Commando از بهترين مادربورد ها براي اوركلاك هست.
5- بايد از يه فرد كه Bios Modding بلد باشه كمك بگيريد. (فكر كنم Gabana اين كار رو بلده!)
6- اگر تيم SSA به جاي تيم آواژنگ به مسابقات تايوان مي رفت حتما يه موفقيت كسب مي كرديم.
7- تمام كارا ظاهرا بر دوش مجيد جان است :1. (27):
8- اگر ايرانيان امكانات روسيه يا USA رو داشتن به كجاها كه نمي رسيدند!
در كل آرزوي موفقيت براي تيم شهر سخت افزار دارم و انشاالله تو مجله PCWorld عكس دوستان رو ببينيم :lol:
علي :11():
خب جریان اینجا به کجا ! رسید ؟
تب و تاب تیم اوورکلاک شهر سخت افزار نکنه خوابیده باشه !
سلام :
آقا من همين جا قول مي دم بعد از عيد :gasp: CPU روم براي پيشرفت علم + بالا رفتن نام ايران در رنکينگ +
بالا رفتن امتياز تيم در اختيار دوستان S.S.A بزارم !
در نظر دارم در اولين فرصت و شارژ مالي يک واتر نصفه نيمه رو تموم کنم و يک LN2 بسازم !
این جریان به اینجا که رسید که از شما دعوت میکنه شما هم توی تیم عضو بشید ! :1. (21):نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی و خدمت شما علی جاننقل قول:
من هم با شما در مورد چیزایی که گفتین موافقم اما این موقه جای حسرت خوردن نیست
حالا باید چگونه باید به این رکورد دست پیدا کنیم
من درسته که کمتر در مورد اور از دیگر دوستان می دونم اما مشکل این جاست که اطلاع کافی از سیستم های اور شده ی رکوردی نداریم باید یه اطلاعات کلی از جایی باید گیر بیاریم و اگر شده حد اقل کار اونارو کپی کنیم تا بعد از اونا بالا بزنیم
البته من رو به عنوان یک برادر کوچیک در این تیم بچزیرین و هر کاری از دستم در بیاد انجام میدم
(البته من در شهرستان هستم)
فصل جدید کار در تیم شهر سخت افزار با نیتروژن مایع
بعد از مدت های زیادی که میخواستیم بریم برای خرید و تست با نتیروژن مایع با معین عزیز ، امیر علی عزیز و ساسان جان ساعت 10 صبح با یک ماشین به طرف آدرس بیرون شهری که گرفته بودیم برای خرید LN2 رفتیم . ظروفی که برای این کار برده بودیم یک کلمن 7 لیتری و یک فلاکس چایی بود که بعد از یک ساعت چرخ زدن و پیدا کردن جای فروشنده نیتروژن مایع متوجه شدیم که کلمنمون مشکل داره و نمیتونیم ازش استفاده کنیم :1. (38): من و معین هم رفتیم توی اون شهر کوچک دنبال فلاکس ، یخدان یونولیتی یا هر چیزی که بشه توی نیتروژن را نگه داشت و نتیجه ای حاصل نشد که نشد :1. (38): بعد از این همه ساعت با یک لیتر نیتروژن مایع برگشتیم . اما خوبیش به این بود که فروشنده ای با قیمت مناسب در داخل شهر پیدا کردیم :party: و آدرسش را گرفتیم و رفتیم قبل از اینکه بریم خونه دیدن محیط طرف و دیدیم دقیقا اون چیزیه که ما میخوایم و تونستیم با قیمت 600 تومن LN2 را جور کنیم اما به دلیل نداشتن ظرف رفتیم خونه تا عصر که دوباره بیایم . رفتیم و وسایل که به نسبت زیاد بودند را آماده کردیم و آماده تست گرفتن شدیم :
- نمایی از بعضی از قطعات موجود برای تست در روز گذشته :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپس ویندوز مود شده را نصب کردیم و بایوس را با سرعت افتضاح دیروز دانلود کردیم و آپدیتش کردیم که در مجموع چیزی نزدیک به 1 ساعت و نیم وقت ما را گرفت :1. (23): . خلاصه ساعت 3:30 دقیقه بعد از ظهر شروع کردیم به تست گرفتن اما دما در حالت معمولی از -50 درجه پایین نرفت و ما اون موقع گفتیم مشکل از کانتینر هاست .
سیستم را خاموش کردیم و با LN2 بسی بازی کردیم که خیلی ما را در تجربه های بعدی یاری میکنه .
عصر رفتیم و نیتروژن مایع به مقدار کافی خریدیم و کانتینر مسیمون را هم قطر کفش را کم کردیم و صاف ترش کردیم . برگشتیم و سیستم ها را دوباره آماده تست کردیم :
اما باز هم از -60 عبور نکرد . تست های زیادی کردیم و در آخر پی بردیم که مشکل اصلی خمیر حرارتی 500 تومنیمون هست که اصلا بهش توجه نکرده بودیم :1. (38): و در تست های بعدی قرار شد با AS5 تست بزنیم .
در آخر عکس های زیبایی از مراحل کار و سیستم ها گرفتیم که تقدیمتون میکنیم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم دو عکس کوچک شده دو تصویر بالا برای قرار دادن در امضا و ... :
باتشکر
شهریار به نمایندگی از عزیزانی که دیروز حضور داشتند :give_rose: