خب الان باید چیکار کنیم؟
(این پست فقط اسپم است)
Printable View
خب الان باید چیکار کنیم؟
(این پست فقط اسپم است)
راستی من هم نمی تونم تنظیمات شخصیم رو تغییر بدم !!!!! توی خونه هم با اینترنت اکسپلورر و هم با اپرا وارد شدم و در هر دو فقط صفحه پیامها قابل دسترسی هست و در بقیه صفحه ها چیزی مشاهده نمیشه !!!! چرا ؟؟
اینترنت اکسپولرر را نمیدونم چون روی این سیستمم نیست :1. (38): اما با آپرا میدونم نمایش تب های پروفایل درست دیده نمیشه . با فایرفاکس چک کنید خبرش را بدید ...نقل قول:
مشخصات را گذاشتید به شایان جان پی ام بدید اضافه کنند شما را ... :love:
ممنون
شهریار :give_rose:
دوستان مسابقه ای با نام Ultimate OverClocking Championship در راه هست . برای اطلاع بیشتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]را ببینید . این مسابقه توسط سایت ایتالیایی XtremeHardware با همکاری HWBOT برگزار میشه . اگه مایلید تا متون را ترجمه کنیم و آماده بشیم :1. (38):
مـــن هـــســـتـــم!نقل قول:
حداقل جنبه آموزشی خوبی می تونه داشته باشه.
اصلش اینه که در حین کار موضوعاتی را مطرح میکنیم و روش بحث میکنیم و ته کار چند تا چیز جدید یاد میگیریم . :great:نقل قول:
شایان جان ، مجید جان و ... ؟! ( دلیل عجله ام اینه که اگه بخوایم شرکت کنیم چندین مرحله را باید انجام بدیم و زمان میبره ! )
من هم اعلام آمادگی میکنم.نقل قول:
باتشکر
نقل قول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید دیر شد !
َخیلی خوبه !! منم اگر بتونم بیام و کاری از دستم بر بیاد ، حتما با Dial-up هم شده خودم رو می رسونم دوستان شروع کنند بعد من نفهمیدم باید متن فروم مربوطه رو ترجمه کنیم و توضیح بدیم ؟
چراDial-up ؟
متاسفانه ADSL تمام شده و در منطقه ما تهران (منطقه مخابرات شهید دیالمه) یک شرکت خط ADSL رو می داد تازه سرعتش 128 ماهیانه 55 هزار تومن بود !!!. که اونم هم تا 2 روز دیگه پشتیبانی می کنه و تمام میشه !! جالب اینه شرکت های معروف هم این منطقه تهران رو تحت پشتیبانی ندارند خلاصه ما هم کم کم ، باید بریم . . . . اگر بار گران بودیم رفتیم اگر نامهربان بودیم رفتیم .:11():
راستی اینجا سرعت Dial-up مرخصه با 23kbs کانکت میشه یه ربع طول میکشه صفحه سایت باز شه و حالم گرفته شده!این منطقه 12 کلا بافت خطوط مخابراتش برای زمانه هیتلره یعنی با اینکه هر هفته 500 بار دارن کوچه مارو می کنن و می گن کابل برگردونه می خوایم فیبر نوری بکشیم ؟!! (خالی بندها)
ولی بازم در سرعت Dial-up تاثیری نداشت که نداشت !!:1. (28):
قربانتون :give_rose:
مجید
من هستم . چه كنيم رفقا