اگر رمت xmp پشتیبانی میکند بله باید فعال بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر رمت xmp پشتیبانی میکند بله باید فعال بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز eist رو تو بایوس پیدا کردم ولیHOST/PCIE CLOCKرو پیدا نکردم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا باید تنظیمش کنم؟؟
اسم دیگه هم داره؟
تو قسمت MITبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADVANCE FREQ SETTINGS
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز تو این قسمت من همچین گزینه ای ندارم
به عکس نگاه بندازید!!
ولی cpu base clock رو میشه رو حالت manual گذاشت!!
چیکار کنم حالا؟
http://www.uplooder.net/img/image/91...6/DSC02405.JPG
وقتی PERFORMANCE UPGRADE و CPU BASE CLOCK رو MANUAL بگذارید اون هم نمایش داده میشه . عکستون LOAD نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من این قسمت رو هم ندارمPERFORMANCE UPGRADEبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.axgig.com/images/28119721692413226955.jpg
|
|
عکستون لود نمیشه از اپلود سنتر شهر سخت افزار استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alone32-1 (04-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks