سلام
ببخشید میشه بگید این گزینه تو بایوس سیستم برای چی هستش؟؟
cpu base clock
وقتی افزایشش دادم فراکنس سی پی یوم زیاد شد
سلام
ببخشید میشه بگید این گزینه تو بایوس سیستم برای چی هستش؟؟
cpu base clock
وقتی افزایشش دادم فراکنس سی پی یوم زیاد شد
|
همون cpu bus هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که با عدد مولتی یا همون ضریب ضرب میشه فرکانس پردازنده رو میسازه
شمابا زیاد کردن cpu bus باعث اورکلاک سیستم شدید .
alone32-1 (04-05-15), farjam1990 (03-05-15), M3RS4D 50062 (03-05-15), ravegoat (03-05-15)
الان مشخصات سیستم من اینه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu:i7 4790
min:ga-z97-d3h
vga:r9 280x
power:1050b oc green
ram:4 gig 1600
حالا من این باس سی پی یو رو مقداری خیلی کم افزایش دادم ک سی پی یوم رفت رو4.2ghz و تونستم رم رو بزارم رو 2200!!!
سوالم اینه من تا چه حدی میتونم این کار رو انجام بدم؟؟
میخام رمم رو 2400کار کنه دیگه جرات نکردم این مقدار رو افزایش بدم اگ میشه کمکم کنید!!!
و سوال دیگه ای هم که دارم من یه باز تنظیمات رو به حالت دیفالت برگردوندم و بعدش همین bus cpu رو زیاد کردم ولی تغییری تو مقدار سی پی یو نداد!!شاید قبلا یه چیزی رو تغییر داده بودم ک باعث شده با تغییر cpu bus مقدار سی پی یوم افزایش پیدا بکنه؟؟؟
atisoc0936 (04-05-15)
خوب این موارد و پارامترها مستقیما با هم در ارتباط هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قصد اورکلاک تا حد بسیار کم دارید از برنامه اورکلاک گیگابایت EASY TUNE استفاده کنید .
برای اثر کردن بالا بردن BCLK حتما EIST رو غیر فعال کنید .همچنین VCORE روی حالت اتو باشه .
HOST/PCIE CLOCK'
باید روی manual باشه
alone32-1 (04-05-15)
دوست عزیز خیلی ممنونم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی میشه خواهش کنم به اون سوالایی هم ک پرسیدم جواب بدید
توصیه میکنم اگه قصد اورکلاک سیستمتون رو ندارید به حالت دیفالت برگردونید مگر اینکه با اورکلاک و نحوه اورکلاک اشنایی داشته باشین.
alone32-1 (04-05-15), farjam1990 (03-05-15)
|
حالا من این باس سی پی یو رو مقداری خیلی کم افزایش دادم ک سی پی یوم رفت رو4.2ghz و تونستم رم رو بزارم رو 2200!!!
سوالم اینه من تا چه حدی میتونم این کار رو انجام بدم؟؟
بستگی به پردازنده شما دارد . شما از cpu-z و از برنامه hwmonitor شات بگذارید تا دقیق بهتون بگم
میخام رمم رو 2400کار کنه دیگه جرات نکردم این مقدار رو افزایش بدم اگ میشه کمکم کنید!!!
رم هم باید مشخصات دقیق با شات cpu-z قسمت مموری و spd بهم بدید .
و سوال دیگه ای هم که دارم من یه باز تنظیمات رو به حالت دیفالت برگردوندم و بعدش همین bus cpu رو زیاد کردم ولی تغییری تو مقدار سی پی یو نداد!!شاید قبلا یه چیزی رو تغییر داده بودم ک باعث شده با تغییر cpu bus مقدار سی پی یوم افزایش پیدا بکنه؟؟؟
این هم جواب دادم خدمتتون پست قبل
alone32-1 (04-05-15), atisoc0936 (04-05-15)
دوست عزیز سوال اخری ک گفتید تو پست قبل جواب دادی منظورتون این قسمته؟؟HOST/PCIE CLOCK'باید روی manual باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم عکس ها!!
البته هنوز من پاور و کارت گرافیک رو متصل نکردم ولی شما فرض کنید وصل کردم!
http://www.uplooder.net/img/image/26...6b83f20d/3.jpg
http://www.uplooder.net/img/image/21...0/Untitled.jpg
http://www.uplooder.net/img/image/97...67fc2c1e/2.jpg
آخرین ویرایش توسط alone32-1 در تاریخ 04-05-15 انجام شده است
atisoc0936 (04-05-15)
alone32-1 (04-05-15)
خب دوست عزیز قرار بود جوابی بدید با این عکس ها!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks