خوب دوست عزیز خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه این تاپیکو تو قسمت اورکلاک می زدی بهتر بود .
من الان 3 یا 4 هفته ای است که شروع کردم به اور کلاک .
من اولین قطعه ای که اور کلاک کردم CPU بود که مال 8 ماه پیش بود که اینقدر به CPU فشار اومد البته دقیق نمی دونم شاید به جای دیگه ایش فشار اومد که مادر بوردم رفت گارانتی البته اون وقت تازه 1 ماه بود که PC خریده بودم و برای نصب کارت صدا این بلا به سرم اومد چون بلد نبودم اما تو نگران نباش چون این Forum پر از اساتید مجرب که همه عشق یاد دادن دارن پس اگه بپرسی مثل من به سرت نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و لی اولین باری که اورکلاک واقعی کردم (برای من واقعی بود) همین یک هفته پیش بود و خیلی از خودم خوشم اومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اینو بدون که تا خراب کاری نکنی چیزی یاد نمی گیری پس نترس و امیدوار باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده که اینقدر جو گیر شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))

Bookmarks