مادربردت چیه ؟
اگر ایسوز باشه نیازی به دستکاری ولتاژنیست چون به صورت خودکار ولتاژرو تعیین میکند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان ...
همگی خوب هستید که ان شا الله ...
من می خواستم این سیستمو Over کنم . ولی زیاد وارد نیستم ...
البته اون مقاله " آشنایی با مفاهیم پایه اورکلاک " آقای مهراد عزیز رو خوندم .
2 سوال برام پیش اومده ...
1 - تا چه اندازه Overclock کردن CPU احتیاج به سیستم خنک کننده اضافی نداره ؟ ( فقط با فن خودش خنک بشه ... )
2 - اگر من بخوام این CPU رو تا 3000 ( یا 2500 ) Over کنم چقدر باید افزایش ولتاژ بدم ؟
منتظر راهنمایی هاتون هستم ...
با سپاس .
[IMG]file:///C:/Users/yunes/Desktop/CPU-Z.jpg[/IMG]
Friends Will keep you Dry
|
|
مادربردت چیه ؟
اگر ایسوز باشه نیازی به دستکاری ولتاژنیست چون به صورت خودکار ولتاژرو تعیین میکند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه Asus نیست , مادر برد اینه : Giga P35 Ds3l
اونجوری که من میدونم میتونی در حالت خودکار هم بگداری چون دفعه اولته بگدار رو خودکار
بعد بیا توی ویندوز ببین توی CPUz چندولت زده اینجوری دستت میاد به چه صورت و چقدر باید
ولتاژ بدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میکرون جان روزت بخیر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من دقیقا متوجه نشدم منظورت از حالت خودکار چیه ؟؟؟
من تو setup Bios که میرم اونجا یه صفحه MB Intelligent Tweaker هست . بعد من فقط می تونم cpu host frequency رو زیاد کنم , مثلا از 333 بر سونمش به 350 . 2 تا کنترل
مربوط به cpu هم هست که یکیش cpu voltage control هست اون یکی دیگه هم FSB
over voltage control هست , هر دو تاشم روی Normal تنظیم شده ... منظورت اینه که من این دو تا تنظیم رو بذارم رو نرمال باشه ؟؟؟
ضمنا ولتاژ cpu در حالت Normal روی 1.35V
تنظیم شده .
مشخصات دقیق
Cpu
Main
Ram
این سه قطعه رو بنویسید . شما Control+f1 تو صفحه اصلی بایوس بزن یکسری از اپشن ها مخفی ظاهر میشوند . رم یکی از قطعات مهم در اورکلاک هست .
|
|
سلام آقا امید ... مشخصات سیستم اینه : البته Ram و Main
cpu هم که قبلا گفتم ... آقا فقط هوای ما رو داشته باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
سلام کسری جان
برای شروع اول باید بایوستون رو آپدیت کنید
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2629
با برنامه @Bios میتونید به راحتی آپدیت کنید
سپاس
K A S R A (29-02-08)
سلام مهراد جان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BIOS رو آپدیت کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Multiplayer CPU رو ببینید , تو BIOS عدد Multiplayer =7 .
ولی تو Windows , فقط برای CPU Usage های بیشتر از 50% به 7 میرسه ... به CPU Meter کنید ...
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
برای عدم تغییر مالتی پلایر در بایوس گزینه Intel Speed Step رو Disable کنید
بعدش هم مشخصات پاور + رم هاتون رو بذارید ( مارک و مدل دقیق)
بنده و دوستان حتما راهنمایی خواهیم کرد
سپاس
K A S R A (29-02-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks